ASTRO-MATRIX

Το Ωροσκόπιο των Σχέσεων για τη βδομάδα 8-14/1/2018

Τι μας περιμένει στην αισθηματική μας ζωή την εβδομάδα 8 έως 14 Ιανουαρίου 2018;

 

ΚΡΙΟΣ

Άρης και Δίας στον Σκορπιό είναι ένας δυνατός συνδυασμός για τη συναισθηματική σου ζωή, τον έρωτα και όλα όσα μοιράζεσαι σε μια σχέση. Το θέμα αυτές τις μέρες είναι να έρθεις πραγματικά κοντά στον άλλον ή στην άλλη ή το πώς να νιώσεις ουσιαστική οικειότητα. Υπάρχουν πολλά που φαίνεται ότι μπορείτε να κάνετε μαζί μετά τις γιορτές. Επίσης, αν είσαι κινητικός-ή σε κοινωνικό επίπεδο, μπορείς να γνωρίσεις και πολύ κόσμο αυτή την περίοδο. Παρ' όλα αυτά, να πούμε ότι και ένα μεγάλο μέρος της προσοχής σου θα στραφεί στον επαγγελματικό τομέα με την απίστευτη κινητικότητα στον δέκατο οίκο σου και η διαδικασία αυτή θα έχει διάρκεια, θα είναι πολύπλοκη αλλά θα έχει σημαντικά και θετικά αποτελέσματα που θα επηρεάσουν και τους άλλους τομείς της ζωής σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Άρης και ο Δίας βρίσκονται στον έβδομο οίκο σου που σχετίζεται με τη συντροφικότητα και τις σχέσεις, ένα πολύ δυνατό Δίδυμο στο ακριβώς απέναντί σου ζώδιο που σημαίνει ότι εσύ και οι άλλοι περνάτε σε μια διαφορετική φάση επικοινωνίας και συνύπαρξης. Ο συνδυασμός τους είναι ενδιαφέρων είτε είσαι σε σχέση, περίπτωση στην οποία γίνεσαι διεκδικητικός και κάτι ξαναζωντανεύει μέσα σου, είτε δεν είσαι σε σχέση που σημαίνει ότι παρουσιάζονται ευκαιρίες και νέα πρόσωπα. Εν τω μεταξύ στον ένατο οίκο σου που μεταξύ άλλων έχει σχέση και με τις προοπτικές στη συναισθηματική σου ζωή, γίνεται χαμός: εκεί βρίσκονται η Αφροδίτη, ο Πλούτωνας, ο Κρόνος, ο Ερμής, ο Ήλιος, δηλαδή πόσο πιο έντονα πράγματα μπορούν να συμβούν σε αυτόν τον τομέα; Η συνεργασία τους πάντως είναι πολύ αποτελεσματική και θετική, αν και πολύπλοκη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μπορεί η έμφαση αυτές τις μέρες να δίνεται περισσότερο σε θέματα εργασίας, αλλά, πρώτον, αυτό λειτουργεί θετικά σε ψυχολογικό επίπεδο και δεύτερον, ο έκτος οίκος σου που επηρεάζεται από τον Άρη και τον Δία αφορά και στην εμφάνιση και τη σωματική σου κατάσταση και φαίνεται ότι κάνεις μια πρόοδο σε αυτόν τον τομέα, ότι δηλαδή έρχεσαι πιο κοντά σε αυτό που θέλεις να είσαι και να δείχνεις ως εικόνα. Το ενδιαφέρον αυτή την περίοδο είναι ο χαμός που γίνεται στον όγδοο οίκο σου που έχει να κάνει με το συναισθηματικό βάθος και ό, τι μοιράζεσαι σε μια σχέση. Εκεί βρίσκονται η Αφροδίτη, ο Πλούτωνας, ο Κρόνος, ο Ερμής, ο Ήλιος και την ερχόμενη εβδομάδα έχουμε και μια νέα Σελήνη στο ίδιο σημείο. Οι αλλαγές σε επίπεδο οικειότητας μπορούν να είναι πολύ σημαντικές, πολλές και πολύπλοκες και η πιθανότητα για μια δυνατή σχέση ή η εξέλιξη μιας ήδη υπάρχουσας παίζει πολύ αυτή την περίοδο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Άρης και ο Δίας βρίσκονται μαζί στον πέμπτο οίκο σου που σχετίζεται με τη συναισθηματική σου ζωή και τον έρωτα, και μιλάμε για έναν πολύ δυνατό συνδυασμό σε ένα από τα πιο σημαντικά σημεία. Ο ένας σε κάνει διεκδικητικό και ενεργητικό και μειώνει τις ανασφάλειες και τις αναστολές σου και ο άλλος κάνει τα πράγματα λίγο πιο εύκολα από ό, τι θα ήταν αν δεν τα επηρέαζε, και φέρνει τύχη και ευκαιρίες. Η συναισθηματική σου ζωή είναι και για έναν άλλον λόγο το επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Στον έβδομο οίκο σου, που την αφορά, βρίσκονται, πρόσεξε πόσοι: η Αφροδίτη, ο Πλούτωνας, ο Κρόνος, ο Ερμής, ο Ήλιος. Μια απίστευτη συνάντηση ουράνιων σωμάτων ακριβώς απέναντί σου δηλαδή που δεν γίνεται να μην επηρεάσει ποικιλοτρόπως των ευρύτερο τομέα των σχέσεων αλλά και τη συντροφική σου ζωή ιδιαίτερα, μια συνεργασία από τις εξαιρετικά σπάνιες.

ΛΕΩΝ

Άρης και Δίας στον Σκορπιό, σε έναν οίκο που σχετίζεται με τις στενές προσωπικές σχέσεις δηλαδή, σημαίνει ότι πρέπει να κρατηθούν κάποιες ισορροπίες και ότι τα μηνύματα είναι διπλά. Από τη μία ο Δίας δίνει απέραντη εύνοια, από την άλλη ο Άρης δίνει ενέργεια και επιθυμία για διεκδίκηση, αλλά ενδεχομένως φέρνει και εντάσεις και επιθετικότητα. Αν διαχειριστείς τα αρνητικά στοιχεία του Άρη, όπως είναι η βιασύνη, τότε μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτή την ενέργεια για να  βελτιώσεις τις σχέσεις σου και να καταφέρεις απίστευτα πράγματα ή και να αποστασιοποιηθείς και να βάλεις τα όριά σου αν αυτό το θεωρείς απαραίτητο. Εν τω μεταξύ η συναισθηματική σου ζωή είναι πλέον απελευθερωμένη από τον Κρόνο και ήδη μπορείς να έχεις εξελίξεις από τις πρώτες βδομάδες της νέας χρονιάς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Άρης και ο Δίας βρίσκονται σε ένα εξαιρετικά σημαντικό σημείο για την κοινωνική σου ζωή, τις νέες γνωριμίες, τη δικτύωση, οτιδήποτε βρίσκεται κάτω από την έννοια της “επικοινωνίας”. Και ο συνδυασμός τους είναι αχτύπητος, ο Δίας είναι πλανήτης των ευνοϊκών εξελίξεων και ο Άρης της ενέργειας, της διεκδίκησης και των νέων ξεκινημάτων. Συν του ότι ο Δίας μεγεθύνει τα στοιχεία του Άρη. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό που μπορεί να δώσει ώθηση στη συναισθηματική σου ζωή. Το ακόμη σημαντικότερο είναι ότι στον πέμπτο οίκο σου που σχετίζεται ξεκάθαρα με αυτήν, βρίσκονται η Αφροδίτη, ο Πλούτωνας, ο Κρόνος, ο Ερμής και ο Ήλιος! Καταλαβαίνεις ότι όταν όλα αυτά τα ουράνια σώματα αλληλεπιδρούν σε ένα τέτοιο σημείο, σε συναισθηματικό και δημιουργικό επίπεδο οι εξελίξεις μπορούν να είναι εντυπωσιακές – και εσωτερικά και εξωτερικά.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ουρανός κινείται πλέον ορθόδρομα και αυτό είναι σημαντικό 1. γιατί είναι ο κυβερνήτης της συναισθηματικής σου ζωής, 2. γιατί ήταν ανάδρομος εδώ και πολλούς μήνες και μας κούρασε, 3. γιατί βρίσκεται πάνω στον οίκο της συντροφικότητας. Η ορθόδρομη πλέον πορεία του διευκολύνει αρκετά την κατάσταση σε όλα όσα σχετίζονται με τον έρωτα και τη συντροφικότητα, η επικοινωνία είναι ευκολότερη και περισσότερο ζεστή και η συναισθηματική έκφραση είναι πιο χαλαρή. Βέβαια υπάρχουν και ένα σωρό πρακτικά θέματα που τρέχουν αυτές τις μέρες και είναι πολύ πιθανό η προσοχή σου να πρέπει να επικεντρωθεί στα επαγγελματικά και τα οικονομικά, παρ' όλα αυτά ψυχολογικά περνάς σε άλλο επίπεδο και αυτό επηρεάζει τις σχέσεις σου. Είναι και μαζεμένοι η Αφροδίτη, ο Πλούτωνας, ο Κρόνος, ο Ερμής και ο Ήλιος στον τέταρτο οίκο σου που σχετίζεται με την οικογένεια, το σπίτι και τη συναισθηματική ασφάλεια και αυτό συμβάλλει στο να έχεις θετικές εξελίξεις και στα συναισθηματικά σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Άρης και ο Δίας βρίσκονται στο ζώδιό σου και ο συνδυασμός τους είναι ένας από τους καλύτερους δυνατούς: ο Άρης είναι πλανήτης της ενεργητικότητας και των νέων ξεκινημάτων και ο Δίας πλανήτης των θετικών εξελίξεων, της τύχης και της ευημερίας. Και οι δύο στο ζώδιό σου ευνοούν τον συναισθηματικό τομέα, κυρίως γιατί σε παροτρύνουν να φροντίσεις τον εαυτό σου και μέσω αυτής της διαδικασίας να είσαι καλύτερα και με τους άλλους και οι άλλοι καλύτερα με σένα. Το πιο σημαντικό όμως για τους αδέσμευτους είναι ότι στον τρίτο οίκο των νέων γνωριμιών και της κοινωνικής σου ζωής βρίσκονται η Αφροδίτη, πλανήτης της αγάπης, ο Πλούτωνας, κυβερνήτης σου και πλανήτης της μεταμόρφωσης και των καρμικών εξελίξεων, ο Κρόνος, πλανήτης της συνέπειας και της ευθύνης, ο Ήλιος του έρωτα και ο Ερμής της επικοινωνίας, και όλοι μαζί συνεργάζονται για πολύ σημαντικές εξελίξεις στον τομέα των νέων επαφών. Και την ερχόμενη εβδομάδα έχουμε και μια νέα Σελήνη πάνω από όλους αυτούς, που φέρνει ακόμη περισσότερες εξελίξεις στα συναισθηματικά σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Άρης και ο Δίας βρίσκονται στον δωδέκατο οίκο σου που σχετίζεται με την ψυχολογική σου κατάσταση και τη διάθεση, που σημαίνει 1. ότι το αχτύπητο δίδυμο μπορεί να σε βοηθήσει να βρεις τον παλιό καλό Τοξότη εαυτό σου που κοιτάζει μόνο μπροστά με τον πιο θετικό τρόπο, 2. ότι μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια κάποια θέματα που πρέπει να λυθούν με στόχο την προσωπική σου απελευθέρωση. Γιατί για αυτό ακριβώς πρόκειται, απελευθερώνεσαι από τα περιττά και η ζωή σου αλλάζει. Αυτή η εσωτερική αλλαγή επηρεάζει και τη συναισθηματική σου ζωή, είτε είσαι δεσμευμένος-η είτε όχι. Ειδικά στην δεύτερη περίπτωση αλλάζουν και οι επιλογές σου και το μοτίβο σχέσεων που πιθανώς επαναλαμβάνεται αλλά δεν βγάζει ακριβώς εκεί που θες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Άρης και ο Δίας είναι ένα αχτύπητο δίδυμο που βρίσκεται στον ενδέκατο οίκο σου που σχετίζεται με την κοινωνική σου ζωή, τις ομάδες και τις φιλικές σου σχέσεις. Ο Ιανουάριος προβλέπεται να είναι ένας μήνας με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, ειδικά για όσους δεν είναι σε σχέση, επειδή προσφέρεται για νέες γνωριμίες και επαφές. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι ΟΛΟΙ οι τομείς της ζωής σου μπορούν να έχουν απίστευτες εξελίξεις. Στο ζώδιό σου γίνεται ένας χαμός από ουράνια σώματα, δηλαδή μαζί σου βρίσκονται η Αφροδίτη, ο Πλούτωνας, ο Κρόνος, ο Ερμής, ο Ήλιος και την ερχόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί μια νέα Σελήνη! Η ενέργεια από πάνω σου είναι μοναδική αυτή την περίοδο, και η αλήθεια είναι ότι μπορείς να κατευθύνεις σε μεγάλο βαθμό τις εξελίξεις όπως θες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πρόσεξε τώρα τι γίνεται αυτή τη μέγιστη εβδομάδα: στον δωδέκατο οίκο σου που σχετίζεται με την ψυχολογική σου κατάσταση, τη διάθεση και τις εσωτερικές διεργασίες, βρίσκονται την ίδια στιγμή η Αφροδίτη, ο Πλούτωνας, ο Κρόνος, ο Ερμής, ο Ήλιος ΚΑΙ στο ίδιο σημείο θα έχουμε και μια νέα Σελήνη την ερχόμενη εβδομάδα. Οι εσωτερικές διεργασίες και αλλαγές είναι τόσο πολλές και ενδιαφέρουσες που συμβάλλουν σε μια προσωπική σου “μεταμόρφωση”. Είναι και που άλλαξε ο χρόνος, είναι και που ο Κρόνος έφυγε από τον ενδέκατο οίκο σου και πέρασε στον δωδέκατο, γίνεσαι περισσότερο ξεκάθαρος, σταθερός και έρχεσαι πιο κοντά στον εαυτό σου και σε αυτά που θέλεις και χρειάζεσαι. Αυτή είναι μια διαδικασία που θα πάρει κάποιο χρόνο, στο μεσοδιάστημα οι επιλογές σου αλλάζουν και στα συναισθηματικά. Λογικό, όταν αλλάζεις μέσα σου, να αλλάζουν και αυτά που θέλεις πλέον.

ΙΧΘΥΣ

Ο Άρης και ο Δίας βρίσκονται στον ένατο οίκο σου και αποτελούν ένα δυναμικό δίδυμο που μπορεί να φέρει πολύ ενδιαφέρουσες αλλαγές στον τρόπο που βλέπεις ορισμένες καταστάσεις, να αντιμετωπίσεις την πραγματικότητα μέσα από τα εντελώς δικά σου φίλτρα και ακόμη και μια κατάσταση αρνητική να την μετατρέψεις σε θετική. Αυτό ισχύει και για τη συναισθηματική σου ζωή, όποια και να είναι η κατάσταση, υπάρχει μια πολύ θετική πλευρά, ακόμη και αν στην παρούσα  φάση ΔΕΝ τρέχει τίποτα στα ερωτικά σου. Ίσως πρέπει να μάθεις να είσαι οκέι με τον εαυτό σου πριν από οτιδήποτε άλλο για παράδειγμα. Αλλά το σημαντικότερο που συμβαίνει αυτές τις μέρες είναι ότι η Αφροδίτη, ο Πλούτωνας, ο Κρόνος, ο Ερμής και ο Ήλιος βρίσκονται μαζί στον ενδέκατο οίκο σου και αυτή η συγκέντρωση είναι κάτι πάρα πολύ σπάνιο. Ο εν λόγω οίκος έχει να κάνει με την κοινωνική σου ζωή, τη δικτύωση, τις ομάδες και τις φιλικές σου σχέσεις και είναι πολύ πιθανό σε αυτό το πλαίσιο να γίνει μια καρμική, μεταμορφωτική γνωριμία.

 

Πηγή: Το Ωροσκόπιο των Σχέσεων για τη βδομάδα 8 έως 14/1/2018. από e-zwdia.gr

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.