ΕΛΛΑΔΑ

Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία

Τραγωδία στη Ζάκυνθο: Πατέρας και γιος νεκροί σε εργατικό ατύχημα

Οικογενειακή τραγωδία με θύματα τον πατέρα και το γιο σημειώθηκε την Τετάρτη στη Ζάκυνθο και συγκεκριμένα στην περιοχή των Αλυκών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 60χρονος Αναστάσιος Μαρούδας, με τον 31χρονο γιό του Νικόλαο Μαρούδα, σήμερα το μεσημέρι, εκτελούσαν εργασίες στην υπό ανέγερση επιχείρησή τους στην περιοχή των Αλυκών.

Οι δύο άνδρες, ανεβασμένοι στην σκαλωσιά, ήταν στο σημείο που θα κατασκευαζόταν ο ανελκυστήρας της οικοδομής.

Για άγνωστο λόγο, πατέρας και γιος, έχασαν την ισορροπία τους και έπεσαν στο κενό από ύψος 7-8 μέτρων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο άνδρες πατούσαν πάνω σε ένα ξύλο για να μπορούν να εκτελέσουν την εργασία συγκόλλησης που είχαν, όμως το μαδέρι στο οποίο πατούσαν δεν είχε τοποθετηθεί καλά και υποχώρησε, με αποτέλεσμα να πέσουν στο τσιμεντένιο φρεάτιο.

Τραγική φιγούρα η σύζυγος και μητέρα των δύο θυμάτων, η οποία το μεσημέρι άρχισε να αναζητά τον άντρα της και το παιδί της στο τηλέφωνο, χωρίς να παίρνει απάντηση.

Η ανησυχία της άτυχης γυναίκας, την έφερε στην υπό ανέγερση οικοδομή όπου βρήκε νεκρούς τους δύο άνδρες, μέσα στο φρεάτιο του ανελκυστήρα.

Μέσα στον πανικό της και μη μπορώντας να πιστέψει ότι ο άνδρας της και ο γιος της δεν επικοινωνούν μαζί της, κατάφερε και κάλεσε βοήθεια.

Αμέσως κάλεσε σε βοήθεια τους γείτονες και τηλεφώνησε στην Πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ όπου άμεσα έφθασαν δυο πυροσβεστικά οχήματα με 4 άντρες και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.