ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Έλεγε ανέκδοτο για τον Άρη, ισχυρίστηκε

Ζουράρις: «Εύχομαι οι Ολυμπιακοί να γίνουν τόσοι όσοι οι ΠΑΟΚτσήδες»

Την ώρα που ο Γιώργος Βασιλειάδης ολοκλήρωνε τις δηλώσεις του μετά τη σύσκεψη με τους παράγοντες της Super League και των ομάδων, στον ίδιο χώρο (καθότι Υπουργείο Παιδείας και Αθλητισμού συστεγάζονται) βρέθηκε και ο (πρώην πια) Υφυπουργός Παιδείας Κώστας Ζουράρις.

"Κώστα έλα μιλάμε για ποδόσφαιρο, αλλά σε παρακαλώ μην κάνεις δηλώσεις", είπε ο κ. Βασιλειάδης προς τον κ. Ζουράρι με όλους τους παρευρισκόμενους να ξεσπούν σε γέλια.
Βέβαια ο κ. Ζουράρις δέχθηκε να μιλήσει για τις δηλώσεις που έκανε το περασμένο Σάββατο εις βάρος Ολυμπιακού και Άρη, παραδεχόμενος ότι έκανε λάθος με την υβριστική του αναφορά προς τον Άρη ωστόσο έδωσε μια άλλη διάσταση στο πως ειπώθηκε η επίμαχη ατάκα, ενώ απέφυγε να παραδεχθεί κάτι ανάλογο και για όσα είπε για τον Ολυμπιακό.
Αρχικά ο κ. Ζουράρις τοποθετήθηκε για το θέμα της αστυνόμευσης των γηπέδων λέγοντας: «Δεν νοείται το ελληνικό δημόσιο να φυλά τα γήπεδα. Οι ομάδες είναι εμπορικές εταιρείες. Μόνο με ποινικά αδικήματα να ασχολείται η αστυνομία. Είναι ιδιωτικές επιχειρήσεις και δεν γίνεται το δημόσιο να δαπανά χρήματα γι' αυτές».

Όσον αφορά τις δηλώσεις του κατά του Άρη σημείωσε: «Έκανα λάθος. Έβγαλα τα ακουστικά εκείνη τη μέρα στη Θεσσαλονίκη και είπα το πασίγνωστο ανέκδοτο για τους Αρειανούς και τους ΠΑΟΚτσήδες. Ακούστηκε το τελευταίο, οι Αρειανοί έχουν δίκιο να εξεγείρονται, αλλά ήταν σάτιρα, δεν είχε προσωπικό χαρακτήρα, όπως αυτά που ακούω εγώ από οπαδούς άλλων ομάδων για τη μαμά μου».

Τέλος ρωτήθηκε και για τους οπαδούς του Ολυμπιακού τονίζοντας: «Τους εύχομαι να αυξάνονται και να πληθύνονται ώστε να φτάσουν κάποια στιγμή τους οπαδούς του ΠΑΟΚ».

2 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. dimitris 9:41 18/01/2018

    Όλοι είναι Ζουραριδες όλοι έχουν της πουτσας το χαβα .Κυβέρνηση να σου πετύχει.

  2. SPARTA. 5:58 18/01/2018

    Ό Ολυμπιακός καραγκιόζη Ζουράρη έχει έξι εκατομμύρια κόσμο στην Ελλάδα, ακόμα και αυτοδύναμη κυβέρνηση σχηματίζει άν θέλει.Όσο για εσένα και τον ΠΑΟΚ να πάτε να γα…..τε.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.