ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ

Αφράτη λευκή ταραμοσαλάτα με πατάτα

Taramosalata

 

Υλικά

  • 150γρμ Ταραμά λευκό
  • 4 Πατάτες μέτριο μέγεθος
  • 500ml ηλιέλαιο
  • Χυμό από 2 λεμόνια
  • 1 Κρεμμύδι ξερό μέτριο μέγεθος

Εκτέλεση

  1. Πλένουμε καλά τις πατάτες μας και τις βάζουμε σε μία κατσαρόλα με νερό για μισή να βράσουν.
  2. Πριν τις βγάλουμε δοκιμάζουμε με ένα μαχαίρι αν έχουν μαλακώσει μέχρι το κέντρο τότε είναι έτοιμες.
  3. Με ένα multi χειρός πολτοποιούμε το κρεμμύδι και το αφήνουμε μέσα σε ένα ποτήρι νερό για να φύγει η οξύτητα του και αμέσως μετά το στραγγίζουμε καλά.
  4. Παίρνουμε τις πατάτες μας τις οποίες έχουμε αφήσει να κρυώσουν, τις ξεφλουδίζουμε και τις πολτοποιούμε με το multi χειρός.
  5. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά ανακατεύοντας συνέχεια, τον Λευκό ταραμά, το πολτοποιημένο κρεμμύδι, το ηλιέλαιο και τελευταίο το χυμό λεμόνι και είμαστε έτοιμη.
  6. Σερβίρεται με ελαιόλαδο και ελιές, καλή σας όρεξη.

Πηγή: womantoc.gr

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.