ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ
Αφράτη λευκή ταραμοσαλάτα με πατάτα

Υλικά
- 150γρμ Ταραμά λευκό
- 4 Πατάτες μέτριο μέγεθος
- 500ml ηλιέλαιο
- Χυμό από 2 λεμόνια
- 1 Κρεμμύδι ξερό μέτριο μέγεθος
Εκτέλεση
- Πλένουμε καλά τις πατάτες μας και τις βάζουμε σε μία κατσαρόλα με νερό για μισή να βράσουν.
- Πριν τις βγάλουμε δοκιμάζουμε με ένα μαχαίρι αν έχουν μαλακώσει μέχρι το κέντρο τότε είναι έτοιμες.
- Με ένα multi χειρός πολτοποιούμε το κρεμμύδι και το αφήνουμε μέσα σε ένα ποτήρι νερό για να φύγει η οξύτητα του και αμέσως μετά το στραγγίζουμε καλά.
- Παίρνουμε τις πατάτες μας τις οποίες έχουμε αφήσει να κρυώσουν, τις ξεφλουδίζουμε και τις πολτοποιούμε με το multi χειρός.
- Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά ανακατεύοντας συνέχεια, τον Λευκό ταραμά, το πολτοποιημένο κρεμμύδι, το ηλιέλαιο και τελευταίο το χυμό λεμόνι και είμαστε έτοιμη.
- Σερβίρεται με ελαιόλαδο και ελιές, καλή σας όρεξη.
Πηγή: womantoc.gr
