ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Τα κινητά καταστρέφουν τις διακοπές

Αλυσίδα ξενοδοχείων προσφέρει έκπτωση αν... αφήσετε τα κινητά σας έξω

ksenodoxeia

Εκπτώσεις και άλλες παροχές θα προσφέρει μια αμερικανική αλυσίδα ξενοδοχείων σε όσους πελάτες κλειδώνουν τα κινητά τους τηλέφωνα κατά τη διάρκεια της παραμονής τους.

Σε πρόσφατη έρευνα που έκανε η αλυσίδα ξενοδοχείων Wyndham διαπιστώθηκε ότι το 54% των παιδιών νιώθει ότι οι γονείς τους κοιτούν «πολύ συχνά» το τηλέφωνό τους, ενώ το 32% των παιδιών νιώθουν «μη σημαντικά» λόγω της συγκεκριμένης κατάστασης.

Οι υπεύθυνοι της αλυσίδας αποφάσισαν να δελεάσουν τους πελάτες τους με έκπτωση, εάν αφήσουν εκτός ξενοδοχείου το κινητό τους, κατά τη διάρκεια της παραμονής τους. Η ιδέα προέκυψε μετά την παρατήρηση του προσωπικού ότι η τεχνολογία στέκεται εμπόδιο στον ποιοτικό χρόνο που περνούν οι πελάτες ως οικογένεια.
Σε δηλώσεις του στο Travel + Leisure, ο διευθυντής μάρκετινγκ της εταιρείας, Νοέλ Νικολάι δήλωσε: «είδαμε γονείς να περνούν το χρόνο τους σε τηλεφωνικές συσκέψεις στο λόμπι. Κάποια ξενοδοχεία έπρεπε να αγοράσουν περισσότερες ξαπλώστρες για την πισίνα, καθώς οι επισκέπτες κολυμπούν λιγότερο και βρίσκονται στις συσκευές τους περισσότερο», κατά την παραμονή τους στο χώρο της πισίνας.

Το πρόγραμμα έκπτωσης ονομάζεται «Επανασύνδεση» και οι επισκέπτες θα βάζουν το κινητό τους σε ένα κλειδωμένο κουτί. Το κουτί θα έχει χρονοδιακόπτη για να διασφαλιστεί ότι δεν θα ανοίγει μέχρι το τέλος της παραμονής τους.

Όσοι εντάσσονται στο πρόγραμμα, θα έχουν κι άλλες παροχές. Τα παιδιά θα έχουν τα υλικά για να φτιάξουν κάστρο στο δωμάτιό τους και μία κάμερα. Η έκπτωση θα φτάνει στο 5%.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.