AUTO - MOTO

Αναβάθμιση για το MINI Connected

Από το Μάρτιο του 2018, όλα τα νέα μοντέλα MINI θα διατίθενται με δυνατότητα μιας ενσωματωμένης κάρτας 4G SIM, που θα αποτελέσει την απαρχή μιας νέας εποχής συνδεσιμότητας. Με το λανσάρισμα της νέας γενιάς MINI Connected, οι νέες ψηφιακές υπηρεσίες που ενεργοποιούνται θα διατίθενται σε 43 αγορές σε όλο τον κόσμο. Ανάμεσα τους και η Ελλάδα. Έτσι οι οδηγοί MINI θα αποκτήσουν πρόσβαση σε έναν ψηφιακό κόσμο εξατομικευμένων υπηρεσιών σχεδιασμένων να διευκολύνουν την καθημερινή μετακίνηση και τον προγραμματισμό. Με αυτό τον τρόπο, μπορούν να ενσωματώσουν άριστα το MINI στις ψηφιακές ζωές τους.

Τα πρώτα μοντέλα που θα διατίθενται με την αναβαθμισμένη τεχνολογία συνδεσιμότητας είναι το νέο 3-θυρο MINI, το νέο 5-θυρο MINI και το νέο MINI Cabrio. Αυτό σημαίνει ότι οι υπάρχουσες λειτουργίες, όπως Intelligent Emergency Call & Teleservices, θα πλαισιωθούν από νέες υπηρεσίες όπως Concierge Service, Real Time Traffic Information με ενημερώσεις χαρτών πλοήγησης και MINI Online.

Τα μοντέλα MINI θα διαθέτουν τις πιο σύγχρονες ψηφιακές υπηρεσίες.
Με την προαιρετική 4G SIM και μία αναβάθμιση της εφαρμογής MINI Connected, οι πελάτες θα μπορούν να έχουν πρόσβαση σε ποικίλες, νέες ψηφιακές υπηρεσίες από το Μάρτιο του 2018. Μεταξύ αυτών είναι οι Time-to-Leave Notifications (ειδοποιήσεις για ακριβή αναχώρηση), Send to Car (για εισαγωγή προορισμών από smartphone στο αυτοκίνητο), Remote Services (π.χ. για κλείδωμα των θυρών από smartphone) και – σε ηλεκτροκίνητα MINI – χρονόμετρο φόρτισης, λειτουργία αναζήτησης σταθμού φόρτισης και ένδειξη κατάστασης προσωπικής απόδοσης.

Η νέα υπηρεσία MINI Concierge Service προσφέρει άριστη υποστήριξη εν κινήσει. Μπορείτε να επικοινωνείτε με ένα Σύμβουλο (Concierge) τηλεφωνικά όλο το εικοσιτετράωρο για λήψη πληροφοριών και στοιχεία διευθύνσεων, αναζήτηση συνδέσεων και παροχή πρακτικών συμβουλών κατά  τη διάρκεια του ταξιδιού. Η επέκταση των δυνατοτήτων συνδεσιμότητας στο ΜΙΝΙ ολοκληρώνεται από το Apple CarPlay (ήδη διαθέσιμο).

Οι νέες υπηρεσίες MINI Connected θα προσφέρονται σε τρία πακέτα επιλογής των πελατών: Connected Media, Connected Navigation και Connected Navigation Plus. Όταν χρησιμοποιούνται σε συνδυασμό με την εφαρμογή MINI Connected σε smartphone, δημιουργούν προϋποθέσεις για πρόσβαση σε ποικίλες ψηφιακές υπηρεσίες, εντός και εκτός του αυτοκινήτου.

Έτσι η MINI γίνεται η πρώτη κατασκευάστρια εταιρία αυτοκινήτων στην κατηγορία compact που προσφέρει ένα τόσο ευρύ φάσμα (ψηφιακών) υπηρεσιών.

Πηγή: autoliveris.gr

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.