ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Σούπερ Λίγκα

Χαμένη ευκαιρία για την ΑΕΚ

Η ΑΕΚ άφησε δύο βαθμούς στο Περιστέρι (1-1 με τον Ατρόμητο).

Η ΑΕΚ προηγήθηκε στο Περιστέρι, αλλά δεν κατάφερε να κρατήσει το υπέρ της σκορ και το 1-1 κόντρα στον Ατρόμητο δεν της έδωσε την ευκαιρία να ανέβει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Τώρα... παρακαλά για τιμωρία του ΠΑΟΚ ώστε να αποκτήσει πλεονέκτημα.

Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι είχε το χαρακτήρα ντέρμπι με σκληρές μονομαχίες, «μάχες» στη μεσαία γραμμή και πολλά φάουλ. Ενα από αυτά έφερε και τη μεγαλύτερη ευκαιρία, για τον Ατρόμητο, όταν η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι μετά από εκτέλεση του Ουαρντά.

Με το 0-0 να παραμένει οι δύο ομάδες αναγκαστικά έπρεπε να ανοιχτούν στο β' μέρος και να παίξουν πιο επιθετικά. Το έκανε ο Ατρόμητος που μπήκε πιο δυνατά και είχε την διάθεση να δημιουργήσει κινδύνους στην εστία της ΑΕΚ. Το γκολ, όμως, το πέτυχε η Ενωση στο 68ο λεπτό με σκόρερ τον Αραούχο, μετά από προσωπική ενέργεια του Λιβάγια. Οι πανηγυρισμοί δεν κράτησαν πολύ, αφού στο 80ο λεπτό με ένα τρομερό σουτ ο Ουάρντα ισοφάρισε την αναμέτρηση, δίνοντας νέο ενδιαφέρον.

Στα τελευταία λεπτά το παιχνίδι έγινε... ροντέο, με αντεγκλήσεις ποδοσφαιριστών και φραστικά επεισόδια ανάμεσα στους δύο πάγκους. Η ένταση «χτύπησε κόκκινο» με αποτέλεσμα η μπάλα να περάσει σε δεύτερη μοίρα και το 1-1 να γράψει την ιστορία του ματς.

Οι συνθέσεις:

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Χατζηισαΐας, Ρισβάνης, Γιαννούλης, Μάντσον, Μπουσούλατζιτς (78' Κωτσόπουλος), Βασιλακάκης, Ουάρντα, Ντιγκινί (53' Φελίπε), Ντάουντα

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Τσιντώτας, Μπακάκης, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Σιμόες (53' λ.τ. Μοράν), Γαλανόπουλος, Λιβάγια, Γκάλο, Λάζαρος (73' Μασούντ), Αραούχο (82' Μπακασέτας)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.