ΕΛΛΑΔΑ

Χρυσή διάκριση για το «πράσινο» κτίριο του Κεραμεικού

Η COSMOTEe-value διακρίθηκε με το βραβείο Gold για τα γραφεία της στον Κεραμεικό στην κατηγορία «Δομημένο Περιβάλλον / “Πράσινα” Κτίρια» των Hellenic Responsible Business Awards.

Ακολουθώντας την περιβαλλοντική στρατηγική του Ομίλου ΟΤΕ και τη δέσμευση της διοίκησης για σχεδιασμό και υλοποίηση έργων σύμφωνα με τις αρχές της αειφόρου ανάπτυξης,δημιουργήθηκε στη θέση του παλιού Μηχανογραφικού Κέντρου του ΟΤΕ στον Κεραμεικό,ένα υπερσύγχρονο contact center. Την πλήρη ανακαίνισή του ανέλαβε και υλοποίησε η OTE Estate,λαμβάνοντας υπόψη τα διεθνή πρότυπα και τις ειδικές απαιτήσεις για τη δημιουργία ενός contact center.

Το κτίριο, συνολικής επιφάνειας 7.700 τ.μ., διαθέτει αίθουσες εκπαίδευσης, career center, αίθουσες συναντήσεων και χώρους ξεκούρασης. Το συγκεκριμένο έργο έχει θετικό αντίκτυπο στους εργαζόμενους, τους πελάτες, αλλά καιστο περιβάλλον, ενώ δίνει νέα πνοή στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας.

Ο σχεδιασμός του «πράσινου»κτιρίου της COSMOTE e-value έγινε με περιβαλλοντικά υπεύθυνο τρόπο, στοχεύοντας στη βελτιωμένη απόδοση δεικτών, όπως η κατανάλωση ενέργειας, η χρήση νερού, οι εκπομπές CO2, αλλά και οι απόλυτα ανεκτές έως μηδενικές επιπτώσεις στο περιβάλλον.Αποτέλεσμα, το κτίριο να είναι ένα από τα μόλις επτά στην Ελλάδα που διαθέτουν διεθνή πιστοποίηση κατά LEED σε επίπεδο GOLD, από το Αμερικανικό Συμβούλιο Πράσινων Κτιρίων (U.S. Green Building Council – USGBC).

ΤαHellenicResponsibleBusinessAwards διοργανώνονται από τη Boussias Communications και το Marketing Week και επιβραβεύουν το έργο των υπεύθυνων επιχειρήσεων για περιβαλλοντικά και εκπαιδευτικά προγράμματα.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.