ΕΛΛΑΔΑ

Αποκάλυψη

Δολοφόνος της Ζέμπερη: Δούλευε σε νεκροταφείο

Νέες μαρτυρίες για τη δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη ταυτοποιούν τον δράστη στον ευρύτερο χώρο του εγκλήματος. Ο 58χρονος επισκέπτονταν τακτικά το κοιμητήριο αναφέρουν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso, η οποία επικαλείται μάρτυρες, ο 58χρονος Εμμανουήλ Εσσατζανιάν – Σοροπίδης ήταν εξοικειωμένος με τους χώρους των κοιμητηρίων, καθώς εργαζόταν περιστασιακά στο Β’ Νεκροταφείο της Κορίνθου, ενώ ήταν συχνός επισκέπτης του κοιμητηρίου στο Γαλάτσι.

Μάλιστα, οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο ο κατηγορούμενος να βρήκε καταφύγιο μετά το στυγερό έγκλημα σε μία μικρή αποθήκη στο συγκεκριμένο κοιμητήριο, περιμένοντας να καταλαγιάσει ο θόρυβος γύρω από τη φρικιαστική υπόθεση.

Όπως αποκάλυψαν εργαζόμενοι του νεκροταφείου αλλά και επισκέπτες του χώρου που φρόντιζαν τα μνήματα, όταν δόθηκε στη δημοσιότητα η φωτογραφία του Σοροπίδη έπεσαν από τα σύννεφα. Και αυτό γιατί ο 58χρονος ήταν ο άνθρωπος που έβλεπαν συχνά να καθαρίζει και να βάφει το χώρο του νεκροταφείου, όπου φέρεται ότι εργαζόταν περιστασιακά.

«Δύο τρεις φορές τον έχω δει, όχι παραπάνω, προτού μπει φυλακή. Δούλευε εδώ, στο νεκροταφείο, καθάριζε, έβαφε τοίχους», ανέφερε μάρτυρας στην εφημερίδα, εξηγώντας ότι τον είχε δει πριν από τη δολοφονία της 32χρονης εφοριακού. Οι αποκαλύψεις αυτές φαίνεται ότι «δένουν» με τις πληροφορίες της Αστυνομίας, που εμφανίζουν ως κρησφύγετο του καθ' ομολογίαν δολοφόνου το μικρό αποθηκάκι στο χώρο του κοιμητηρίου. Εκεί φέρεται ότι κρυφτήκε τα πρώτα 24ωρα μετά τη δολοφονία της Δώρας ο 58χρονος, ευελπιστώντας ότι δεν θα τον εντοπίσει κανείς.

Πηγή: Εφημερίδα Espresso

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.