ΚΟΣΜΟΣ

Κλειστά τα καταστήματά της

H ΚFC ξέμεινε από κοτόπουλο στη Βρετανία

Η εταιρεία  KFC που αποτελεί παγκοσμίως σήμα κατατεθέν στα προϊόντα με κοτόπουλο, αναγκάστηκε χθες να κλείσει τα περισσότερα καταστήματά της στη Βρετανία.

Η ζημία στην εταιρεία υπολογίζεται σε ένα εκατομμύριο λίρες την ημέρα, σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα Daily Telegraph, που αναφέρει σε σχετικό δημοσίευμά της ότι τα καταστήματα της KFC μπορεί να μείνουν κλειστά για εβδομάδες.

Περίπου 700 από τα 900 συνολικά καταστήματα KFC στη χώρα της Τερέζα Μέι έβαλαν «λουκέτο», σύμφωνα με όσα ανέφερε στην ιστοσελίδα της η εταιρεία.

Η αλυσίδα καταστημάτων ταχυφαγίας ΚFC ανακοίνωσε ότι αντιμετώπισε πρόβλημα με την προμήθεια κοτόπουλου, καθώς στα μέσα της περασμένης εβδομάδα άλλαξε προμηθευτή.

«Δεν πρόκειται να συμβιβαστούμε στην ποιότητα, κατά συνέπεια η έλλειψη προμηθειών είχε ως αποτέλεσμα ορισμένα από τα εστιατόριά μας να κλείσουν και άλλα να λειτουργούν με περιορισμένο μενού ή με περιορισμένο ωράριο», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εταιρία.

Η KFC υπογραμμίζει επίσης πως είναι ακόμη πολύ νωρίς για να πει με σιγουριά πότε θα επανέλθει η «κανονικότητα» στα εστιατόριά της.

Υποστηρίζει επίσης ότι υπήρξαν κάποια λειτουργικά προβλήματα με το νέο συνεργάτη της, την γερμανική εταιρεία DHL.

Αξίζει να σημειωθεί πως, η Βρετανία είναι η μεγαλύτερη αγορά της KFC στην Ευρώπη και μία από τις πέντε πρώτες χώρες παγκοσμίως.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.