AUTO - MOTO

Hilfiger – Mercedes ακόμη πιο κοντά

Το Tommy Hilfiger group, το οποίο ανήκει στην PVH Corp. , ανακοίνωσε ότι έχει προχωρήσει σε μία πολυετή στρατηγική συνεργασία με την τέσσερις φορές Παγκόσμια Πρωταθλήτρια της Formula 1, Mercedes-AMG Petronas Motorsport. Ξεκινώντας από τη σεζόν 2018, ο TOMMY HILFIGER θα είναι ο επίσημος Apparel Partner της Mercedes-AMG Petronas Motorsport, συνεχίζοντας την παράδοση στον αθλητισμό, την οποία ο Tommy Hilfiger έχει αγκαλιάσει από τότε που ίδρυσε το brand του.

Η συνεργασία με την καλύτερη ομάδα της Formula 1 στον κόσμο και την πρωτοπόρο στον τομέα των αυτοκινήτων ενισχύει το όραμα της Tommy Hilfiger να αναβαθμίζει και να επεκτείνει συνεχώς το brand σε αγορές κλειδιά για την επόμενη γενιά καταναλωτών TOMMY HILFIGER.

«Από την πρώτη φορά που παρακολούθησα αγώνα της Formula 1, ενθουσιάστηκα πολύ από τον κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού», δήλωσε ο Tommy Hilfiger. «Το ότι επανερχόμαστε σε αυτή την αρένα με τους Παγκόσμιους Πρωταθλητές Mercedes-AMG Petronas Motorsport και την νούμερο ένα ομάδα τους είναι ένας απίστευτος τρόπος για να παντρέψουμε τη μόδα με την Formula 1. Αναγνωρίζω το πάθος, το πνεύμα και τη δύναμη που δείχνει όλη η ομάδα της Mercedes-AMG Petronas Motorsport σε κάθε αγώνα και αυτοί είναι οι λόγοι που είμαι ενθουσιασμένος για τη συνεργασία μου μαζί τους τις προσεχείς σεζόν».

Tις τέσσερις τελευταίες σεζόν της Formula 1, η Mercedes-AMG Petronas Motorsport κέρδισε τόσο το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών όσο και Οδηγών, με τον Βρετανό οδηγό αγώνων Lewis Hamilton να κερδίζει τον τέταρτο τίτλο του ως Παγκόσμιος Πρωταθλητής το 2017 και τον Φινλανδό οδηγό Valtteri Bottas να κατέχει την τρίτη θέση.

Στο πλαίσιο της μακροπρόθεσμης συνεργασίας, η TOMMY HILFIGER θα είναι ο επίσημος Apparel Partner, που θα παρέχει travel, team kits, είδη γραφείου και φιλοξενίας για περισσότερα από 1.500 άτομα που αποτελούν την ομάδα της Mercedes-AMG Petronas Motorsport. Το λογότυπο TOMMY HILFIGER θα βρίσκεται στα αγωνιστικά αυτοκίνητα της ομάδας του 2018, τα οποία θα αποκαλυφθούν στις 22 Φεβρουαρίου 2018 στην πίστα του Silverstone στο Ηνωμένο Βασίλειο, στο garage pit της Mercedes-AMG Petronas Motorsport όπως και στην πίστα της.

«Η συναρπαστική συνεργασία με τη Mercedes-AMG Petronas Motorsport είναι μια γιορτή της κοινής δέσμευσής μας να διατηρήσουμε την τεχνολογία και την καινοτομία στον πυρήνα της επιχείρησής μας», δήλωσε ο Daniel Grieder, Διευθύνων Σύμβουλος της Tommy Hilfiger Global και PVH Europe. «Είμαστε υπερήφανοι για τη συνεργασία μας με οργανισμούς που είναι οι καλύτεροι στον τομέα τους και μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος στο να προσελκύουμε και να διατηρούμε τις καλύτερες ομάδεςΕίμαστε ενθουσιασμένοι που αξιοποιούμε την κορυφαία φήμη που έχει η Formula 1 παγκοσμίως καθώς συνεχίζουμε να χτίζουμε πάνω στην παγκόσμια αναγνωρισιμότητα του brand μας και να φέρνουμε την TOMMY HILFIGER κοντά σε νέα κοινά».

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε την Tommy Hilfiger στη Mercedes-AMG Petronas Motorsport και στον κόσμο της Formula One», δήλωσε ο Toto Wolff, Team Principal και Διευθύνων Σύμβουλος της Mercedes-AMG Petronas Motorsport. «Είναι πάντα συναρπαστικό όταν ξεκινάμε μια νέα συνεργασία, ειδικά όταν αγγίζει έναν τόσο σημαντικό τομέα όπως η εικόνα της ομάδας μας. Είμαι σίγουρος ότι θα δώσει ώθηση και θα φέρει μια νέα ενέργεια στο brand μας από την επόμενη σεζόν. Είμαστε ενθουσιασμένοι με το πώς η Tommy Hilfiger θα ντύσει την ομάδα αυτή τη σεζόν και θα παρουσιάσει τα συναρπαστικά της σχέδιά στους οπαδούς της Formula 1».

Φωτογραφημένη από τον Mikael Jansson, η ολοκληρωμένη TOMMY HILFIGERαντρική κολεξιόν και καμπάνια γιορτάζει την ένωση της μόδας και της Formula 1, όπου η Tommy Hilfiger και η Mercedes-AMG Petronas Motorsport μοιράζονται ένα πρωτοποριακό πνεύμα και κίνητρο προκειμένου να επιτύχουν ως μία ισχυρή ομάδα. Τα αποκλειστικά video teasers, οι έντυπες, online και outdoor διαφημιστικές καμπάνιες, θα εμφανιστούν παγκοσμίως την άνοιξη του 2018 και θα υποστηριχθούν από μοναδικά consumer activation που αναδεικνύουν τη άποψη του brand πάνω στον αθλητισμό, την ψυχαγωγία και την ποπ κουλτούρα σε ολόκληρο τον κόσμο. Η ανδρική καμπάνια του TOMMY HILFIGER θα τρέξει παράλληλα με τη γυναικεία διαφημιστική εκστρατεία, η οποία επίσης ενώνει τα στοιχεία της ταχύτητας με τη μόδα με πρωταγωνίστρια τη Gigi Hadid, διεθνές supermodel και παγκόσμια brand ambassador για τις γυναικείες συλλογές της TOMMY HILFIGER.

Η κληρονομιά του brand TOMMY HILFIGER συνδέεται στενά με την ποπ κουλτούρα και τα αθλητικά icons. Η ιστορία της Tommy Hilfiger με τη Formula 1 ξεκίνησε με τη χορηγία της ομάδας της Lotus μεταξύ του 1991 και του 1994. Το 1998, η TOMMYHILFIGER έγινε η πρώτη μάρκα σπόνσορας της Ferrari, με τον εμβληματικό Αμερικανό σχεδιαστή να δημιουργεί τις στολές της ομάδας, η οποία περιλάμβανε τον επί επτά φορές παγκόσμιο πρωταθλητή της Formula 1 Michael Schumacher και τον Βρετανό οδηγό ταχύτητας Eddie Irvine. Στη δεκαετία του ’90, ο Hilfiger ήταν επίσης ένας από τους πρώτους σχεδιαστές που συνδύασαν τη μόδα με διασημότητες και έγινε πρωτοπόρος στη βιομηχανία της μόδας ντύνοντας νέους καλλιτέχνες όπως οι Aaliyah, Mark Ronson και Usher αλλά και χρησιμοποιώντας μουσικούς όπως ο David Bowie και η Beyoncé στις διαφημιστικές του καμπάνιες. Τα τελευταία χρόνια, η Tommy Hilfiger προχώρησε σε εμπνευσμένες συνεργασίες με τον διεθνή πρωταθλητή του τένις Rafael Nadal, το διεθνές supermodel Gigi Hadid και τους βραβευμένους μουσικούς παραγωγούς The Chainsmokers, αντανακλώντας τη δέσμευσή της να διευρύνει την εμβέλεια της μάρκας TOMMY HILFIGER και να συνδεθεί με την επόμενη γενιά καταναλωτών.

Οι φίλοι και οι οπαδοί της μάρκας καλούνται να συμμετάσχουν στη συζήτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τη χρήση του #WhatsYourDrive, καθώς και των @TommyHilfiger και @MercedesAMGF1.

Πηγή: autoliveris.gr

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.