ΕΛΛΑΔΑ

Η εκπρόσωπος των ΑΝ.ΕΛ. για την συνέντευξη της Μ.Σπυράκη στην Real News

«H δικογραφία για το σκάνδαλο της NOVARTIS είναι υπαρκτή και έχει βγει στο φως της δημοσιότητας, χάρις στους αδέκαστους και γενναίους δικαστικούς», δήλωσε η εκπρόσωπος των ΑΝ.ΕΛΛ. Μ.Παπαδοπούλου για την συνέντευξη της Μ.Σπυράκη στην Real News.

«Δυστυχώς για την εκπρόσωπο του κ. Μητσοτάκη, δεν μπορεί ούτε να "πάρει στο μαξιλάρι της", ούτε να κουκουλώσει το τρανταχτό σκάνδαλο και τη δικογραφία, όπως έπραξε το 2012 για το συγκλονιστικό γεγονός, ότι δισεκατομμύρια ευρώ αποχαιρετούσαν σαν αποδημητικά πουλιά τις ελληνικές τράπεζες, οι οποίες την ίδια ώρα προσπαθούσαν να κρατηθούν με αερομεταφορές χρημάτων από το εξωτερικό» υπογραμμίζει η εκπρόσωπος των ΑΝ.ΕΛΛ..

«Όσο για την υπόθεση των πυρομαχικών, απλά της συνιστούμε να μη βιάζεται. Η αλήθεια θα λάμψει σε όλο της το μεγαλείο για το ποιοι έπληξαν το κύρος της πατρίδας και με ποιο κόμμα συνδέονται» αναφέρει η κ. Παπαδοπούλου.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. SPARTA. 10:38 18/02/2018

    Να σταματήσει αυτό το τσόκαρο η καθεστωτική εκπρόσωπος του πολιτικού μορφώματος των ΑΝΕΛ, να λασπολογεί κατά πολιτικών της αντιπάλων.Καλύτερα να κοιτάξει τα χάλια του μπουχέσα αρχηγού της, που φοράει μια αποκριάτικη στολή παραλλαγής και να παριστάνει τον καραγκιόζη.Ποινικό αδίκημα(Αντιποίηση Αρχής)είναι να φοράει την στολή παραλλάγής ένας γιωτάς, προδότης και ανθέλληνας πολιτικός σαν αυτόν τον καραγκιόζη.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.