ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η NOVA «έριξε τη βόμβα» στο πρωτάθλημα

Η NOVA βάζει τέλος στη κεντρική διαχείριση του πρωταθλήματος

Kεντρική διαχείριση τέλος! Η ΝΟVA, βλέποντας ότι οι ομάδες της Super League είναι ανυποχώρητες ως προς τις οικονομικές απαιτήσεις τους και δεν είναι διατεθειμένες να προχωρήσουν άμεσα σε διαρθρωτικές αλλαγές για την αύξηση της ανταγωνιστικότητας στο πρωτάθλημα (μείωση ομάδων - play offs για την ανάδειξη του πρωταθλητή) αποφάσισε να αποσυρθεί από τις συζητήσεις για την κεντρική διαχείριση.

 

Η NOVA ενημέρωσε ήδη τη λίγκα με έγγραφό της, ενώ ανακοίνωσε την απόφασή της και προς το Χρηματιστήριο Αθηνών με την εξής ανακοίνωση:

 

Η ανακοίνωση της Forthnet A.Ε. για το θέμα:

«12.02.2018 Η εταιρεία Forthnet A.Ε. (στο εξής η «Εταιρεία») ανακοινώνει ότι, ασκώντας σχετικό συμβατικό δικαίωμά της, προχώρησε σε λύση της συνεργασίας της (που περιλαμβάνει δικαιώματα τηλεοπτικής μετάδοσης) με την διοργανώτρια αρχή του επαγγελματικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου Α΄ Εθνικής Κατηγορίας, Super League, για την αγωνιστική περίοδο 2018 – 2019. Η παρούσα ανακοίνωση δημοσιεύεται σύμφωνα με το άρθρο 17 του Ευρωπαϊκού Κανονισμού 596/2014 για την κατάχρηση της αγοράς (MAR) και την παράγραφο 4.1.3.6. του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών, όπως ισχύει».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.