ΚΟΣΜΟΣ

Τουλάχιστον μία σύλληψη - Ενημερώθηκε ο Τραμπ

ΗΠΑ: Πυροβολισμοί στα κεντρικά της Υπηρεσίας Εθνικής Ασφάλειας - Τρεις τραυματίες

Πυροβολισμοί σημειώθηκαν κοντά στα κεντρικά της Υπηρεσίας Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ (NSA) στο Μέριλαντ.
Οι αξιωματούχοι της NSA επιβεβαίωσαν ότι υπήρξε περιστατικό το πρωί της Τετάρτης. Εικόνες από το σημείο δείχνουν ένα μαύρο τζιπ με τρύπες από σφαίρες, το οποίο έχει προσκρούσει στις προστατευτικές μπάρες των πυλών.

Αμερικανικά μέσα ενημέρωσης κάνουν λόγο και για τρεις τραυματίες, εκ των οποίων ένας αστυνομικός, με τη ζωή τους να μην διατρέχει κίνδυνο. Παράλληλα, τουλάχιστον ένας ύποπτος έχει συλληφθεί.

Oι αξιωματούχοι στην ανακοίνωσή τους πρόσθεσαν ότι η κατάσταση βρίσκεται υπό έλεγχο και δεν συντρέχουν λόγοι ανησυχίας.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες και οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη. Ο αυτοκινητόδρομος κοντά στο Φορτ Μιντ έκλεισε και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, λόγω των ερευνών.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε και ο Αμερικανός Πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου.

 

meriland

Δεν είναι η πρώτη φορά που τα κεντρικά της NSA γίνονται πεδίο πυροβολισμών.

Το 2015 ένας άνθρωπος είχε χάσει τη ζωή του σε ανταλλαγή πυροβολισμών, όταν ένα αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα προσπάθησε να περάσει τις πύλες της NSA. Ο οδηγός αγνόησε το σήμα των αστνυομικών να σταματήσει και κατέβηκαν οι μπάρες.

Το όχημα ανέπτυξε ταχύτητα και οι αστυνομικοί άνοιξαν πυρ, ενώ το αυτοκίνητο προσέκρουσε πάνω σε περιπολικό. Ο ένας από τους επιβαίνοντες σκοτώθηκε επί τόπου και ο δεύτερος τραυματίστηκε στο στήθος.

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.