ΕΛΛΑΔΑ

Καταγγέλλει ο δικηγόρος της οικογένειας

Ειρήνη Λαγούδη: Το κινητό το έχει κάποιος από τον περίγυρο

Το κινητό τηλέφωνο της Ειρήνης Λαγούδη βρίσκεται στα χέρια κοντινού της ανθρώπου, δηλώνει ο δικηγόρος της οικογένειάς της, δίνοντας νέα τροπή στο θρίλερ της υπόθεσης.

«Θεωρούμε βάσιμα ότι κάποιος από τον περίγυρό της έχει στα χέρια του το κινητό τηλέφωνο», δήλωσε ο Βασίλης Ταουξής, δικηγόρος της οικογένειας στο κεντρικό δελτίο του Star.

Ο άνθρωπος που έχει στα χέρια του το τηλέφωνό της γνώριζε την 44χρονη, είναι ο ίδιος άνθρωπος ο οποίος ξαφνικά το βράδυ της Κυριακής ενεργοποίησε και το Viber, είναι ο άνθρωπος - κλειδί που θα λύσει και το γρίφο του θανάτου της, υποστηρίζει η οικογένεια της 44χρονης γυναίκας.

«Έπεσε θύμα»
«Εμένα πάει κάπου το μυαλό μου, όχι σε συγκεκριμένα άτομα αλλά σε καταστάσεις. Η αδερφή μου έπεσε θύμα καταστάσεων ή απειλήθηκε κάποιος και μέσω της απειλής που δέχτηκε αυτός ή αυτοί, έπεσε θύμα η αδερφή μου και του είπανε ή τους είπανε θα σου στήσουμε τέτοιο πράγμα που θα φαίνεται ότι εσύ είσαι ο φονιάς», αναφέρει χαρακτηριστικά ο αδερφός της άτυχης 44χρονης.
Μηνύσεις ετοιμάζει η οικογένεια της Ειρήνης για τις αναρτήσεις στο Facebook
Εντύπωση προκαλεί εδώ και λίγες ώρες μια ανάρτηση στο Facebook στη σελίδα «Δικαίωση για την Ειρήνη Λαγούδη». Η ανάρτηση γράφει: «Ζήτημα ωρών η σύλληψη του δολοφόνου. Σε απόσταση αναπνοής βρίσκονται οι Αρχές», κάτι όμως που διαψεύδεται από την Ασφάλεια Αγρινίου. Η ανάρτηση έχει προκαλέσει αναστάτωση στο περιβάλλον της άτυχης γυναίκας που ετοιμάζουν μηνύσεις και για άλλα σχόλια που γίνονται στην ίδια σελίδα.

«Έχουμε να δούμε πολλά ακόμη, γιατί υπάρχουν και παράμετροι που έχουν κρατηθεί στην άκρη, δεν τις έχουμε αναφέρει καν», αποκαλύπτει ο δικηγόρος Βασίλης Ταουξής.

Στην Ασφάλεια Αγρινίου έχουν εμφανιστεί και καταθέτουν ήδη νέοι μάρτυρες.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.