ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Συστρατεύεται στην μεγάλη προσπάθεια ο Κουβέλης»

Κουρουμπλής: Μικρός ο ανασχηματισμός αλλά με ισχυρούς συμβολισμούς

Ως μήνυμα προοδευτικής προγραμματικής σύγκλισης χαρακτηρίζει ο Παναγιώτης Κουρουμπλής την υπουργοποίηση του Φώτη Κουβέλη μετά την ανακοίνωση του ανασχηματισμού.

«Η υπουργοποίηση του Φώτη Κουβέλη σηματοδοτεί την προγραμματική σύγκλιση της κεντροαριστεράς. Στέλνει ένα μήνυμα προοδευτικής προγραμματικής σύγκλισης» δήλωσε στο ΑΠΕ ο υπουργός Ναυτιλίας.
«Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει , πρόσθεσε, την προσωπικότητα και το ήθος του Φώτη Κουβέλη ο οποίος συστρατεύεται στην μεγάλη προσπάθεια της κυβέρνησης και του Αλέξη Τσίπρα».

Σχολιάζοντας γενικότερα τις αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα ο κ Κουρουμπλής δήλωσε χαρακτηριστικά : «Μικρός ο ανασχηματισμός αλλά με ισχυρούς συμβολισμούς». Στάθηκε ιδιαίτερα στην ανάληψη του υπουργείου Οικονομίας από τον κύριο Δραγασάκη λέγοντας ότι οι προσδοκίες είναι τώρα πιο μεγάλες και υπογράμμισε ότι πλέον «θα έχει χρονικό ορίζοντα η λειτουργία της αναπτυξιακής τράπεζας για την οποία διψάει η μικρομεσαία επιχείρηση».

 

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. SPARTA. 19:24 01/03/2018

    Ό ισχυρός συμβολισμός είναι το κουκούλωμα των σκανδάλων του ΣΥΡΙΖΑ, όπως έκανε αυτός ο γκαβός με το κουκούλωμα στο έγκλημα και την καταστροφή του Αργοσαρωνικού, από φίλο του κεφαλαιούχο εφοπλιστή.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.