ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ

Μους Black Forest

Mous

 

Υλικά

  • 500 γρ. κεράσια χωρίς κουκούτσι, στραγγισμένα
  • 300ml κρέμα γάλακτος
  • 2 κ.γ. ρούμι
  • 350 γρ. μους σοκολάτα
  • 50 γρ. μαύρη σοκολάτα, τριμμένη

Εκτέλεση

Τοποθετούμε τα βύσσινα σε ένα πιάτο, το οποίο έχουμε «ντύσει» με χαρτί κουζίνας.

Χρησιμοποιούμε ηλεκτρικό μίξερ για να χτυπήσουμε την κρέμα σε ένα μπολ μέχρι να αποκτήσει μαλακές κορυφές.

Προσθέτουμε το ρούμι και χτυπάμε μέχρι να γίνουν ένα σώμα.

Στρώνουμε το μείγμα με την κρέμα, τη μους και τα κεράσια στα ποτήρια, που θα το σερβίρουμε, βάζοντας στην κορυφή λίγη κρέμα ακόμα, ενώ πασπαλίζουμε με σοκολάτα και σερβίρουμε.

Πηγή: dimitrisskarmoutsos.gr

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.