ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Mπαλάφας: Δεν έχουν ουσιαστικά μειωθεί μισθοί και συντάξεις

Την πεποίθησή του ότι η βελτίωση των οικονομικών δεικτών διαχέεται και στην πραγματική οικονομία διατύπωσε στον ΣΚΑΪ ο υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μπαλάφας, φέρνοντας ως παραδείγματα ότι οι μισθοί και οι συντάξεις δεν έχουν, όπως είπε, ουσιαστικά μειωθεί («κάτι μικροπράγματα» ανέφερε χαρακτηριστικά) αλλά και την αύξηση των πωλήσεων νέων αυτοκινήτων τον Ιανουάριο κατά 37,5%.

«Με το σπαθί της παίρνει η χώρα το διαβατήριο για καθαρή έξοδο από τα μνημόνια… το ξέρετε ότι είναι έτσι».

«Τον Αύγουστο θα έχουμε καθαρή έξοδο από το μνημόνιο και για αυτό διαμορφώνουμε μαξιλάρι προστασίας που πάει καλά όλοι οι θεσμοί το λένε αυτό» επισήμανε.

Όσον αφορά τα Σκόπια ο κ. Μπαλάφας σημείωσε ότι πρέπει «να αδράξουμε την ευκαιρία για επίλυση του ονοματολογικού, καθώς έχουμε μια σοβαρή και υπεύθυνη κυβέρνηση στην Ελλάδα και μια κυβέρνηση στη ΦΥΡΟΜ που θέλει λύση».

Όπως είπε, «την έχουν αναγνωρίσει όλοι την ΠΓΔΜ με το συνταγματικό όνομα της ‘’Μακεδονία’’».

«Να μη σπαταλάμε διπλωματικό κεφάλαιο για τη ΦΥΡΟΜ, η απειλή στην Ελλάδα δεν είναι στα βόρεια σύνορα, είναι στα ανατολικά, μη διευκολύνουμε την Τουρκία στη διείσδυση της στα Βαλκάνια» παρατήρησε ο Γιάννης Μπαλάφας.

Αφήνοντας δε αιχμές για τη ΝΔ σχολίασε ότι είναι υποκρισία να αντιδρούν όταν έχουν αναγνωρίσει το «Μακεδονία» στο ΠΓΔΜ.

«Η Άνγκελα Μέρκελ δεν φέρθηκε όπως έπρεπε να φερθεί σαν ευρωπαία ηγέτης» είπε πάντως ο υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής για τις αναφορές της καγκελαρίου σε «Μακεδόνα» πρωθυπουργό.

ΠΗΓΗ: skai.gr

3 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. SPARTA. 9:06 25/02/2018

    Παρλαπιπα Μπαλαφα σαλτα και γαμ..ου.Μονο οι μισθοι των Συριζαιων αυξανονται σε αυτην την αθλια χωρα μπανανια.Ειδα χθες στα Εξαρχεια τον Βουλευτη του ΣΥΡΙΖΑ αυτον που μοιαζει με μπακαλη, τον Νικο Μανιο με ενα ολοκαινουργιο αριστερο VOLVO.Μαλιστα τοσο πολυ εχουν χασει την αισθηση του μετρου οι φασιστες του ΣΥΡΙΖΑ που ειχε κλεισει την οδο Καλλιδρομιου γι να μιλησει στο κινητο του.Αλλου αυτα Μπαλαφα.Δεν ειμαστε ολοι ζωα και καραγκιοζηδες σαν τους ψηφοφορους του Τσιπρα.

  2. dimitris 16:14 24/02/2018

    Μιλάμε για πολύ μεγάλη πολιτική σαβούρα. Και όμως αυτή τη σαβούρα τη πληρώνουμε βουλευτική αποζημίωση.

  3. «Μικροπράγματα», από μικρούς μικροπολιτικούς..

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.