Neo

Ο Μπουτάρης είναι πραγματικός πατριώτης

Στήριξη στο πρόσωπο του Γιώργου Καμίνη, βρήκε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, που τις τελευταίες ημέρες βάλλεται πανταχόθεν με αφορμή όσα είπε για το αεροδρόμιο «Μακεδονία» στη Θεσσαλονίκη και τον τρόπο με τον οποίο το όνομά του ‘μπερδεύει’ τους επισκέπτες από άλλες χώρες.

«Πατριωτικό δεν είναι να καπηλεύεσαι ονόματα, αισθήματα και σύμβολα, παγιώνοντας 27 χρόνια τώρα, σε όλα τα μήκη και πλάτη της υφηλίου, την χειρότερη επιλογή για την χώρα σου. Πατριωτικό είναι να υπηρετείς με ρεαλισμό τα συμφέροντα του λαού», έγραψε στα social media ο δήμαρχος Αθηναίων και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος Αλλαγής Γιώργος Καμίνης, αφήνοντας εμμέσως αιχμές κατά σειρά ανθρώπων που τώρα διαφωνούν με όσα λέει ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης. Κατέληξε, δε, με την φράση ότι «ο Γιάννης Μπουτάρης είναι πραγματικός πατριώτης».

4 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. SPARTA. 23:19 16/02/2018

    Στην ίδια Στοά είναι ο Καμίνης, ο Μπουτάρης, ο Ααρών Αβουρής, ο Τζέφρυ Μινέικο Παπανδρέου και ο Τούρκογλου.Με τέτοιους ξεφτύλες, μασώνους και προδότες πολιτικούς τα σύνορα της Ελλάδας θα φτάσουν σύντομα στην Λάρισα.

  2. alex 9:12 16/02/2018

    Να ενημερώσει κάποιος τον Καμίνη ότι ο Μπουτάρης βγήκε και τα μάζεψε…

    • jd 18:16 16/02/2018

      Έτσι είναι….αν έτσι νομίζεις!

  3. apollonios 7:45 16/02/2018

    Μασώνος σαν εσένα.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.