ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ωρα Ευρώπης για την ΑΕΚ

Η ΑΕΚ υποδέχεται απόψε στις 22:05 (COSMOTE SPORT 2 HD) τους Ουκρανούς στο πρώτο ματς των 32 του Europa League.

Ωρα Ευρώπης για την ΑΕΚ, η οποία αφήνει για λίγο στην άκρη τις υποχρεώσεις της σε πρωτάθλημα και κύπελλο και επικεντρώνεται στη φάση των 32 του Europa League, ούσα η μοναδική εκπρόσωπος της Ελλάδας στις εφετινές ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Η Ενωση φιλοξενεί απόψε στις 22:05 (COSMOTE SPORT 2 HD) στο Ολυμπιακό Στάδιο τη Ντιναμό Κιέβου, θέλοντας να βάλει τις βάσεις πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς, για την πρόκριση στους 16 της διοργάνωσης.

Στην αποψινή αναμέτρηση ο Μανόλο Χιμένεθ δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Σοτζέι Μασούντ, ο οποίος ταλαιπωρείται από γρίπη και έμεινε εκτός αποστολής. Όσον αφορά τον τραυματισμό του Παναγιώτη Κονέ, ο απεικονιστικός έλεγχος έδειξε θλάση Α’ βαθμού στους οπίσθιους μηριαίους και θα μείνει σχεδόν 1 μήνα εκτός δράσης.

Εκτός από τα ματς με τη Ντιναμό θα είναι και ο Νίκλας Χουλτ, ο οποίος δεν έχει δηλωθεί στη λίστα, ενώ ο Χιμένεθ δεν υπολογίζει και στον τραυματία Λόπες.

Οσον αφορά στο αρχικό σχήμα, ο προπονητής της ΑΕΚ δεν έδειξε τα πλάνα του και φαίνεται να κρατά «κρυμμένα χαρτιά», αν και είναι σχεδόν δεδομένη η επιστροφή του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στην ενδεκάδα (δεν ξεκίνησε βασικός κόντρα στον Ολυμπιακό στο κύπελλο και στον Αστέρα Τρίπολης για το πρωτάθλημα).

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.