ΕΛΛΑΔΑ

Την Κυριακή

Οργίασαν στο Καρναβάλι της Ξάνθης οι Αλβανοί πορτοφολάδες

Ο συνωστισμός που επικρατούσε σε διάφορα σημεία της Ξάνθης την Κυριακή, λόγω των εκδηλώσεων για την Αποκριά, έδωσε τη δυνατότητα σε σεσημασμένους Αλβανούς πορτοφολάδες να δράσουν ανενόχλητοι και μάλιστα να αποκομίσουν μεγάλα χρηματικά ποσά! Ωστόσο, δεν τα χάρηκαν γιατί οι αστυνομικοί έβαλαν τέλος στην δράση τους.

Μετά από καταγγελίες που δέχθηκαν, οι άνδρες της Ασφάλειας και της Ο.Π.Κ.Ε. συνέλαβαν το πρωί της Κυριακής τον ένα μετά τον άλλο τέσσερις Αλβανούς ηλικίας 37, 35, 34 και 29 χρόνων, οι οποίοι είχαν “βουτήξει” από τις τσέπες τριών κατοίκων της πόλης συνολικά 1.925 ευρώ! Μάλιστα, στην κατοχή τους βρέθηκαν 3.570 ευρώ, με τα υπόλοιπα να ερευνάται από πού είχαν κλαπεί! Σε βάρος του 35χρονου διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσε και καταδικαστική απόφαση.

Αλλά και το απόγευμα της ίδιας μέρας, οι αστυνομικοί συνέλαβαν έναν 38χρονο Αλβανό που ξάφρισε με τον ίδιο τρόπο έναν πολίτη και διαπίστωσαν ότι είναι καταχωρημένος στον κατάλογο ανεπιθύμητων αλλοδαπών και είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα. Και οι πέντε αλλοδαποί, που έχουν απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές για παρόμοια αδικήματα, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης με ξεχωριστές δικογραφίες για διακεκριμένες κλοπές και κλοπή κατά περίπτωση, ενώ ο 38χρονος κατηγορείται και για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.