ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθησαν από την αστυνομία

Πάτρα: Αλλοδαποί έκλεψαν τραπεζικές κάρτες και αγόρασαν φαγητό

Πρόλαβαν τουλάχιστον να… γεμίσουν τα στομάχια τους πριν συλληφθούν, οι δυο αλλοδαποί που άρπαξαν δύο δερμάτινα μπουφάν μέσα από ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο στην Πάτρα και βρήκαν μέσα δύο κάρτες ανάληψης με τις οποίες αγόρασαν φαγητό!

Ο 23χρονος Αλγερινός και ο 34χρονος Λίβυος βρήκαν ξεκλείδωτο το όχημα ενός 33χρονου και, αφού πήραν τα μπουφάν, έψαξαν τις τσέπες και βρήκαν μέσα τις τραπεζικές κάρτες. Μια από αυτές, την χρησιμοποίησαν σε ένα κατάστημα πρόχειρου φαγητού για να αγοράσουν προϊόντα μικρής αξίας που δεν χρειαζόταν να πληκτρολογήσουν το ΡΙΝ.

Όμως, λίγο αργότερα, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης και όλα τα κλοπιμαία βρέθηκαν στην κατοχή τους και αποδόθηκαν στον 33χρονο. Οι δυο αλλοδαποί δεν διέθεταν ταξιδιωτικά έγγραφα κι έτσι ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Πατρών τους άσκησε δίωξη για κλοπή και παράνομη παραμονή στη χώρα.
*** Μετά από οκτώ ημέρες εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Μυτιλήνης η κλοπή ενός κινητού από έναν 28χρονο μετανάστη που φιλοξενείται στο hot spot της Μόριας στη Λέσβο. Δράστης ήταν ένας 25χρονος αλλοδαπός που διαμένει στον ίδιο χώρο παραμονής. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μυτιλήνης, αλλά δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.