ΚΟΣΜΟΣ

Ιατροδικαστής αποκαλύπτει τα επίσημα στοιχεία

Πεθαίνουν από αυνανισμό στη Γερμανία 100 άνθρωποι το χρόνο

Εντυπωσιακό το εύρημα του ιατροδικαστή Χάρολντ Βος, ότι ο αυνανισμός σκοτώνει περίπου 100 άτομα στη Γερμανία κάθε χρόνο. Βασισμένος σε ευρήματα είπε ότι για κάθε ένα εκατομμύριο Γερμανούς καταγράφονται κάθε χρόνο ένας ή δύο θάνατοι στους οποίους χρησιμοποιήθηκε κάποια συσκευή ή διαδικασία για την μεγαλύτερη ικανοποίηση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής δραστηριότητας.

Η πλειονότητα των νεκρών είναι άνδρες, αφού σύμφωνα με τον Βος οι γυναίκες είναι «πιο προσεκτικές και δεν μπαίνουν σε τέτοιες επικίνδυνες διαδικασίες».

Ο λόγος των περισσότερων θανάτων, όπως δήλωσε ο ιατροδικαστής, είναι η στέρηση οξυγόνου, αφού η επιθυμία για μεγιστοποίηση του οργασμού οδηγεί στην πρακτική του αυτοστραγγαλισμού!
Στην έκθεση καταγράφονται απίστευτα περιστατικά, όπως αυτό που ένας άνδρας φόρεσε καλσόν, ένα αδιάβροχο, μια στολή δύτη και μια πλαστική σακούλα στο κεφάλι του και στη συνέχεια κάθισε δίπλα στο καλοριφέρ προσπαθώντας να λιώσει κομμάτια τυρί στο κορμί του.

Ένας άλλος άντρας βρέθηκε νεκρός με λαμπάκια χριστουγεννιάτικου δέντρου στις ρόγες του, προφανώς προσπαθώντας να ερεθιστεί με τη χρήση ηλεκτρικού ρεύματος, ενώ ένας τρίτος άνδρας βρέθηκε νεκρός από ασφυξία στο κελάρι του σπιτιού του έχοντας δέσει αλυσίδες στο κεφάλι και το λαιμό του.

Ο Βος, πάντως, είπε ότι ο ίδιος έχει αντιμετωπίσει μόνο 5 τέτοια περιστατικά τις τελευταίες τρεις δεκαετίες εκτιμώντας ότι τις περισσότερες φορές οι συγγενείς των θυμάτων για να αποφύγουν την ντροπή δεν αναφέρουν τις ακριβείς συνθήκες θανάτου των δικών τους ανθρώπων.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.