ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διαψεύδει η Χριστοδουλοπούλου

Σάλος στη Βουλή από το «Αϊ στο διάολο» που ακούστηκε

Αίσθηση προκάλεσε στη Βουλή η φράση «άι στο διάολο» που ακούστηκε από μικροφώνου.

Χωρίς να είναι σαφές αν το είπε η ίδια, η προεδρεύουσα Τασία Χριστοδουλοπούλου τόνισε μεταξύ άλλων: «Κ. Αθανασίου τα νομικά αφήστε τα λοιπόν. Θέλετε να μιλήσετε νομικά, πολιτικά, ό,τι θέλετε, έχετε».

Κατά μία εκδοχή, νομίζοντας ότι έχει κλείσει το τηλέφωνό της, η Τασία Χριστοδουλοπούλου ξέσπασε εναντίον του βουλευτή της ΝΔ Χαράλαμπου Αθανασίου λέγοντας: «Αι στο διάολο...». Ωστόσο δεν είναι σίγουρο 100% ότι η γυναικεία φωνή που ακούγεται ότι ανήκει στη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Αθανασίου ζήτησε το λόγο επί προσωπικού, η κ. Χριστοδουλοπούλου το αρνήθηκε, ενώ ο κ. Δένδιας κατήγγειλε ότι η φράση έχει καταγραφεί στα πρακτικά.

Η κ. Χριστοδουλοπούλου αρχικά διέψευσε ότι έκανε το συγκεκριμένο σχόλιο και είπε ότι δεν το άκουσε.

Στη συνέχεια συμφώνησε να διαγραφεί από τα πρακτικά η φράση. «Δεν το αμφισβητώ, όποιος το είπε δεν ήταν απλώς αστοχία και αγένεια αλλά οτιδήποτε άλλο», είπε μεταξύ άλλων.

Σε γραπτή δήλωσή της αργότερα, διαψεύδει ότι είπε την επίμαχη φράση.

Η δήλωση της Τασίας Χριστοδουλοπούλου:
Σε καμία στιγμή της διαδικασίας, την οποία διηύθυνα σήμερα στην Ολομέλεια της Βουλής, δεν χρησιμοποίησα απαξιωτική ή υβριστική έκφραση και ειδικά ενάντια στον πρώην Υπουργό Δικαιοσύνης κ. Χαρ. Αθανασίου.

Είναι χαρακτηριστικό μάλιστα ότι, όταν πήρε το λόγο ο κος Αθανασίου και κατήγγειλε το ως άνω περιστατικό, δεν κατάλαβα ότι αναφερόταν σε εμένα και δήλωσα ότι δεν άκουσα τι ειπώθηκε και ότι όποιος κι αν το είπε είναι τουλάχιστον αστοχία και αγένεια εκ μέρους του, γι΄ αυτό πρέπει να διαγραφεί από τα πρακτικά.

Κάποιοι ενδεχομένως μου την έχουν «στημένη», αλλά η συγκεκριμένη κατασκευή καλό είναι να μην τους οδηγεί να θεωρούν ότι μπορούν να την αξιοποιήσουν για να με πλήξουν.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. SPARTA. 18:22 21/02/2018

    Δεν περίμενε κανείς τίποτα καλύτερο από την που…α την Τασία του ΣΥΡΙΖΑ, την υπάλληλο του Σόρος, την προστάτιδα των Ισλαμιστών λαθρομεταναστών.Μόνο τυχαία δεν την έβαλε ο καραγκιόζης Τσίπρας σε αυτή την θέση.Μιά σάπια συμμορία από αλήτες, προδότες και καθάρματα.Αυτή είναι η κυβέρνηση Εθνικής χρεοκοπίας ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.