ΕΛΛΑΔΑ

Και στις τρεις συλλήψεις, οι δράστες ήταν Έλληνες

Συλλήψεις με ναρκωτικά σε Χαλκίδα, Πάτρα και Ηράκλειο

Σε αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που έκαναν δειγματοληπτικούς ελέγχους έπεσε ένας 18χρονος Έλληνας σε περιοχή της Χαλκίδας, αλλά στην κατοχή του βρέθηκε μια συσκευασία η οποία περιείχε ακατέργαστη κάνναβη βάρους 200 γραμμαρίων κι έτσι βρέθηκε με χειροπέδες. Ο νεαρός προσήχθη στην Ασφάλεια όπου σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Με τον ίδιο τρόπο συνελήφθη στην Πάτρα από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. ένας 51χρονος Έλληνας, που είχε μαζί του δυο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 78 γραμμαρίων, άλλη μια με 12 ναρκωτικά χάπια και μια ζυγαριά ακριβείας. Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών που του άσκησε δίωξη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Σε περιοχή του Δήμου Φαιστού στο Ηράκλειο, συνελήφθη, επίσης, ένας 28χρονος Έλληνας κατά τη διάρκεια έρευνας στην κατοικία του, όπου κατασχέθηκαν 24 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, ένας μεταλλικός τρίφτης και ένα πτυσσόμενο μεταλλικό κλομπ. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενος για παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών και περί όπλων.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.