ΕΛΛΑΔΑ

Τι κατήγγειλε το παιδί

Σοκ στην Εύβοια: Πακιστανός βίασε 13χρονο αγόρι

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία του οικισμού Τριάδας στα Ψαχνά Ευβοίας, μετά από καταγγελία βιασμού 13χρονου αγοριού από έναν Πακιστανό.

Σύμφωνα με την καταγγελία της οικογένειας, το περιστατικό συνέβη το βράδυ του Σαββάτου.

«Χθες μάθαμε στο χωριό, ότι το παιδί αυτό, το βίασε ένας Πακιστανός και πάθαμε σοκ. Οι Πακιστανοί μένουν σε ένα σπίτι στο χωριό και οι περισσότεροι δουλεύουν στα χωράφια, χωρίς χαρτιά βέβαια. Έχουμε φοβηθεί με όλα αυτά που συμβαίνουν, κάθε βράδυ γίνονται και ληστείες στο χωριό και είμαστε όλοι στο πόδι», λένε σοκαρισμένοι οι κάτοικοι του χωριού.

Το περασμένο Σάββατο, το ανήλικο αγόρι είχε επισκεφτεί το σπίτι ενός οικογενειακού φίλου, συνταξιούχου, οποίος τους νοίκιαζε παλαιοτέρα ένα διαμέρισμα στο χωριό.
Ο 13χρονος, αφού πήγε στο σπίτι και δεν βρήκε τον συνταξιούχο, τον περίμενε να επιστρέψει. Τότε, οι Πακιστανοί που μένουν στο σπίτι ακριβώς δίπλα, βρήκαν ευκαιρία και κάλεσαν το παιδί να πάει εκεί.

Οι τέσσερις άνδρες, όπως κατήγγειλε ο 13χρονος, τον έβαλαν στο σπίτι τους και ο ένας από αυτούς άρχισε να του κάνει άσεμνες πράξεις και στη συνέχεια να τον βιάζει.

Το παιδί κράτησε κρυφό το περιστατικό για περίπου τέσσερις ημέρες, καθώς ντρεπόταν να μιλήσει σε κάποιον, αλλά στο τέλος δεν άντεξε και τα αποκάλυψε όλα στη μητέρα του, η οποία σοκαρισμένη τηλεφώνησε αμέσως στην αστυνομία και κατήγγειλε τα όσα της είχε διηγηθεί ο γιος της.

«Ο συνταξιούχος έλειπε ή είχε φύγει για κάποια δουλειά και ο 13χρονος ήταν μόνος του στο σπίτι. Οι τέσσερις Πακιστανοί τον είδαν μονό του και τον έπεισαν να πάει δίπλα στο σπίτι τους. Ο νεαρός πήγε και στη συνέχεια ένας από αυτούς τον βίασε.

Έτσι τα ακούσαμε τα πράγματα. Τα σπίτι είναι κολλητά. Ο μικρός έχει αλβανική υπηκοότητα και ήταν καλοί φίλοι με τον συνταξιούχο λόγω και του ότι έμεναν μαζί με την οικογένεια του και υπήρχε εμπιστοσύνη. Το παιδί μετά πήγε και το είπε στη μητέρα του και η μητέρα του αμέσως έκανε καταγγελία στην αστυνομία», αναφέρουν οι μαρτυρίες.

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.