ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Στα άκρα Κούγιας-Σαββίδης

Μήνυση στον Ιβάν και τον Γιώργο Σαββίδη θα καταθέσει ο Αλέξης Κούγιας όπως γνωστοποίησε με μακροσκελή του δήλωση.

Αναλυτικά
Πληροφορήθηκα την ψευδή και συκοφαντική ανακοίνωση του ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, δηλαδή του Ιβάν Σαββίδη ως Προέδρου, του Γιώργου Σαββίδη ως Αντιπροέδρου, αλλά και όλων των μελών του ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Στους ανθρώπους αυτούς, που ακόμη δεν έχουν μάθει ελληνικά και που σίγουρα δεν γνωρίζουν τη διαδρομή μου, θέλω να τους ενημερώσω, ότι ουδέποτε στη ζωή μου, εκτός από ένα χρονικό διάστημα 2 ετών που από 16 έως 18 ετών, μαθητής του Λυκείου, για να επιβιώσω μοίραζα με ποδήλατο την εφημερίδα "ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ" στην αγορά στην Αθήνα και είχα αφεντικό τον αείμνηστο Τζώρτζη Αθανασιάδη (Βραδυνή & Ναυτεμπορική), εδώ και 40 και πλέον χρόνια, από τότε που ορκίστηκα δικηγόρος, είμαι μόνο αφεντικό του εαυτού μου.

Εγώ διαλέγω τους ανθρώπους που με εμπιστεύονται για να βρουν το δίκιο τους, εγώ διαλέγω την αμοιβή μου κι εγώ επιλέγω ποιους από αυτούς θα έχω και φίλους μου.

Έχω διατελέσει και διατελώ δικηγόρος όλων σχεδόν των μεγάλων επιχειρηματιών της Ελλάδος, σπουδαίων πολιτικών, επωνύμων και ανωνύμων ανθρώπων, φτωχών και πλουσίων ανθρώπων.

ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΜΟΥ

Όσον αφορά την ψευδή, συκοφαντική και υποτιμητική για εμέ ανακοίνωση του ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ περί αφεντικού, με υπονοούμενο τον μεγαλοεφοπλιστή και ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη, έχω να δηλώσω ότι τουλάχιστον μέχρι σήμερα, έστω και σε μία υπόθεση, δεν υπήρξα ποτέ δικηγόρος του.

Δεν αποκλείω, εφόσον με εμπιστευτεί, να είμαι δικηγόρος του στο μέλλον, όπως δεν αποκλείεται να είμαι δικηγόρος κάποιου άλλου μεγάλου επιχειρηματία και πολιτικού.

Σήμερα είμαι δικηγόρος του εκδότου του ομίλου ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ (εφημερίδες, περιοδικά, ραδιόφωνα) κ. Γιάννη Κουρτάκη, ο οποίος εκτός της στενής του φιλίας με τον Βαγγέλη Μαρινάκη ουδεμία επιχειρηματική σχέση με αυτόν έχει.

Η ανοχή μου έφτασε στα όρια της και αύριο συνεργάτες του γραφείου μου θα καταθέσουν μήνυση και αγωγή στην Αθήνα εις βάρος του Ιβάν Σαββίδη, του Γιώργου Σαββίδη και των υπολοίπων μελών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τα αδικήματα της συκοφαντικής δυσφημήσεως και την προσβολής της προσωπικότητος μου.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.