LIFESTYLE

«Πληρωμένη» απάντηση

Τι απαντά ο Σιλβέστερ Σταλόνε σε όσους τον ήθελαν νεκρό

Το αντικείμενο μιας περίεργης φάρσας έγινε πρόσφατα ο διάσημος ηθοποιός Σιλβέστερ Σταλόνε, που τον ήθελε να έχει πεθάνει από καρκίνο.

Αλλά ο Σταλόνε είδε την αστεία πλευρά των φημών την Τρίτη, και ανάρτησε ένα βίντεο σχετικό με το λεγόμενο θάνατό του, στο Instagram.

Ο 71χρονος ηθοποιός, κλείδωσε τις κόρες του Σιστίν και Σοφία, έξω από το σπίτι ενώ έκανε πολύ κρύο, σε ένα παιχνιδιάρικο βίντεο με τη λεζάντα: «Είναι τόσο ωραίο να επιστρέφεις από τους νεκρούς».

 

Locking my daughters outside during a slight hail storm… It’s so great to be back from the Dead!!! @sistinestallone @sophiastallone

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sly Stallone (@officialslystallone) στις

Στο βίντεο, ο Σιλβέστερ τραβά τις κόρες του που τρέχουν γύρω από τον κήπο ενώ βρέχει. Την ώρα που αυτές του φωνάζουν να ανοίξει την πόρτα για να μπουν μέσα, ακούγεται ο Σταλόνε να λέει: «Τι συμβαίνει; Κάνει κρύο;». Τα κορίτσια τρέχουν τελικά για να βρουν αλλού καταφύγιο, ενώ ο Σιλβέστερ γυρίζει την κάμερα στον εαυτό του και λέει: «Αυτό θα τους δώσει ένα μάθημα». Ο Σταλόνε αστειεύτηκε για πρώτη φορά με την παράξενη φάρσα το απόγευμα της Δευτέρας – όταν διάβασε και ο ίδιος πως είχε πεθάνει μετά από μια κρυφή μάχη με τον καρκίνο του προστάτη. Ανεβάζοντας μία ψεύτικη επιμνημόσυνη δέηση, στην οποία η φωτογραφία του έχει αλλάξει πολύ, ο ηθοποιός των ταινιών «Ρόκι» έγραψε: «Σας παρακαλώ αγνοήστε αυτή τη βλακεία.... Ζωντανός και υγιής και ευτυχισμένος... Ακόμη ρίχνω μπουνιές».

Please ignore this stupidity… Alive and well and happy and healthy… Still punching!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sly Stallone (@officialslystallone) στις

Νωρίτερα είχε αναφέρει την τρομακτική φάρσα ο αδερφός του ηθοποιού, Φρανκ, γράφοντας στο Twitter: «Οι φήμες πως ο αδερφός μου είναι νεκρός είναι ψευδείς. Τι είδους αρρωστημένο, απαίσιο μυαλό σκέφτεται τέτοια πράγματα; Άνθρωποι όπως αυτός είναι διανοητικά διαταραγμένοι και δεν αξίζουν μια θέση στην κοινωνία».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.