ΕΛΛΑΔΑ

Δημοσκόπηση για λογαριασμό της «Βεργίνα Τηλεόραση» μετά τα συλλαλητήρια

Το 70% των Ελλήνων δεν επιθυμεί καμία χρήση του ονόματος Μακεδονία

Το 70% των Ελλήνων δεν επιθυμεί καμία χρήση του ονόματος Μακεδονία από το γειτονικό κράτος των Σκοπίων, ενώ το 62% δεν θα δεχόταν μια σύνθετη ονομασία με χρήση του όρου Μακεδονία ακόμη κι αν το γειτονικό κράτος προχωρούσε σε αλλαγή στο Σύνταγμά του και στις αλυτρωτικές αναφορές στα σχολικά βιβλία και αλλού.
Αυτό προκύπτει από την πανελλαδική δημοσκόπηση που έκανε η εταιρεία «Interview» για λογαριασμό της «Βεργίνα Τηλεόραση», μετά το συλλαλητήριο της Αθήνας για τη Μακεδονία.

Επίσης το 80% των ερωτηθέντων συμφωνεί με τα συλλαλητήρια για τη Μακεδονία ενώ εννιά στους δέκα διαφωνούν με τις επίσημες ανακοινώσεις της αστυνομίας για τον αριθμό των συμμετεχόντων στα δύο συλλαλητήριο της Αθήνας.

Υπενθυμίζουμε σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας στο συλλαλητήριο του Συντάγματος βρέθηκαν... 140.000 πολίτες την ώρα που οι διοργανωτές ανακοίνωσαν από μικροφώνου ότι στο Σύνταγμα βρέθηκαν 1,5 εκατομμύριο πολίτες.

Μεταξύ άλλων, σύμφωνα με τα ευρήματα της δημοσκόπησης μόλις το 31% των ερωτηθέντων γνωρίζει για την ύπαρξη της ελληνικής μειονότητας των Σκοπίων.

Δείτε ευρήματα από την έρευνα

02

 

03

 

04

 

05

 

06

 

07

 

08

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. SPARTA. 21:35 15/02/2018

    Στην πρώτη φωτογραφία σας έχετε την μεγαλειώδη συγκέντρωση στην Αθήνα, την οποία ο πολιτικός απατεώνας και καραγκιόζης Τσίπρας χαρακτήρισε ετερόκλητο όχλο.Όχλος είναι τα τσογλάνια του ΣΥΡΙΖΑ, οι λαθρομετανάστες, οι πρεζάκηδες, οι πουτάνες, οι τράνς, οι πούστηδες, οι λεσβίες και τα λαμόγια οι Δημόσιοι υπάλληλοι που αποτελούν την δεξαμενή ψήφων αυτού του άθλιου κοπρίτη.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.