LIFESTYLE

Δείτε το βίντεο

Το αέναο εγκώμιο του Γιώργου Λιάνη στην Πάολα και η επική αντίδρασή της

Η Πάολα, το Σάββατο που μας πέρασε ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο. Στην τηλεοπτική παρέα της εκπομπής ήταν καλεσμένος και ένας θαυμαστής της, ο γνωστός δημοσιογράφος και πολιτικός Γιώργος Λιάνης, ο οποίος με δηλώσεις του έπλεξε και με το παραπάνω το εγκώμιο της τραγουδίστριας.

«Η Πάολα είναι ένα φαινόμενο. Ακραίο καλλιτεχνικό φαινόμενο. Είναι γυναίκα με μαγνάδια. Είναι ένα πλάσμα που σιγά σιγά κατέκτησε αυτό που λέμε «νύχτα» και σήμερα βασιλεύει εκεί», έιπε στην αρχή των δηλώσεων του ο Γιώργος Λιάνης και συνέχισε.

«Σκεφτείτε χωρίς συνδρομή από τα μέσα επικοινωνίας, χωρίς συνεντεύξεις, χωρίς τηλεόραση, χωρίς εταιρείες πίσω της. Είναι ένα απολύτως αυτοδημιούργητο πλάσμα. Σε μια εποχή πάρα πολύ δύσκολη. Όταν χορεύει η Πάολα είναι ένα φλεγόμενο ξίφος. Θα έρθω τώρα σε δύο πράγματα πολύ σοβαρά για εμένα. Είναι σταρ και είναι αντι -στάρ. Έχει μια κανονική ζωή. Έχει έναν κανονικό τρόπο να φέρεται, δεν διεκδικεί προβολή».

Αυτά άκουγε η Πάολα που καθόταν παραδίπλα και αντέδρασε με το γνωστό της ύφος. «Κύριε Λιάνη θα πρέπει να σταματήσετε κάπου εδώ, θα νομίζει η μαμά μου πως κάτι έχουμε», είπε με χιούμορ και οι παρευρισκόμενοι ξέσπασαν σε γέλια.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.