ΕΛΛΑΔΑ

Στις 7 Ιουνίου η συζήτηση της υπόθεσης

Αγωγή κατά του προέδρου της ομοσπονδίας των ταξί κατέθεσε η Beat

Σε αγωγή κατά του Θύμιου Λυμπερόπουλου προχώρησε η εταιρεία εύρεσης ταξί Beat, ως συνέχεια της εξώδικης διαμαρτυρίας κατά του προέδρου της ομοσπονδίας ταξί.

Η εταιρεία απαιτεί αποζημίωση ύψους 260.000 ευρώ για δυσφήμιση από τον κ. Λυμπερόπουλο, ενώ η συζήτηση της υπόθεσης θα διεξαχθεί στις 7 Ιουνίου, στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών.

Σύμφωνα με πηγές προσκείμενες στην εταιρεία, η αποζημίωση που αξιώνει η Beat για βλάβη της επιχειρηματικής της δραστηριότητας, καθώς και της δυσφήμισής της, συνδέεται με τα «ψευδή και δυσφημιστικά» που έχει αναφέρει ο πρόεδρος της ομοσπονδίας ταξί για τις εξής παραμέτρους:
φοροδιαφυγή, ανυπαρξία σαφούς νομικής υπόστασης στην Ελλάδα παράνομη λειτουργία χωρίς να τηρούνται οι κανόνες της αγοράς ταξί, διατήρηση offshore σε εξωχώριες νήσους, όπου καταλήγουν τα έσοδα της εταιρείας από τη δραστηριότητα της Beat στη χώρα μας.

Οι ίδιες πηγές τονίζουν, ότι μέρος του χρηματικού ποσού της της αποζημίωσης θα διατεθεί προκειμένου να αγοραστούν οχήματα για άτομα με κινητικά προβλήματα σε συνεργασία με την μη κερδοσκοπική εταιρεία «Action now» του παραολυμπιονίκη Γρηγόρη Πολυχρονίδη.

Το υπόλοιπο τμήμα θα διατεθεί για την ενίσχυση του φορέα Social Hackers Academy που εκπαιδεύει τους πρόσφυγες στον προγραμματισμό.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.