Neo

Αν όχι τώρα, πότε;

Ως τις ‘καλύτερες δυνατές’ περιγράφει τις συνθήκες για το κόμμα του το τελευταίο πεντάμηνο ο Στέφανος Ξεκαλάκης, σημειώνοντας την δυναμική που ανέπτυξε αυτό τον περασμένο Νοέμβριο, όταν 212000 κόσμου έφτασαν στις ενδοπαραταξιακές κάλπες για να εκλέξουν αρχηγό, αλλά και δεδομένου ότι μέσα σε αυτούς τους μήνες «η Νέα Δημοκρατία δείχνει το βαθιά συντηρητικό τηςπρόταση» και «ο ΣΥΡΙΖΑ αποδεικνύει την αδυναμία του να δώσει βιώσιμη προοπτική στα δυναμικά ηλικιακά στρώματα και ελπιδοφόρο όραμα στη νέα γενιά», όπως λέει.

Κατόπιν τούτων, ο τελευταίος εκλεγμένος Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, αναρωτήθηκε μιλώντας στον ρ/σ Πρακτορείο FM104,9 : «Αν τώρα δεν μπορούμε να κάνουμε το άλμα, τότε …πότε;».

Παραθέτονταν μάλιστα συμπεράσματα των δημοσκοπήσεων, σύμφωνα με τα οποία ο χώρος πελαγοδρομεί ανάμεσα στην τρίτη και την πέμπτη θέση με ποσοστά μικρότερα από το άθροισμα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και του Ποταμιού τον Σεπτέμβριο του 2015, ο Στέφανος Ξεκαλάκης μιλά για … «κατόρθωμα»και παραπέμπει για τις απαντήσεις για τους λόγους για τους οποίους συμβαίνει αυτό στο …συνέδριο που έγινε στο ΣΕΦ την Παρασκευή και το Σάββατο.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Ζ 21:46 21/03/2018

    Μιλάνε και τα τίποτα. Ποιος είναι ο ανύπαρκτος που έγινε γραμματέας ενός διαλυμένου κόματος, ενός φαντάσματος του παρελθόντος; Γιατί να μας ενδιαφέρει η άποψή του; Θέλει να κάνει και άλμα με την αντιτουριστική φάτσα που διαθέτει; Καλά είχε πει ο Ανδρέας για κάποιους, ότι αν δεν ήταν εκείνος δεν θα τους γνώριζε ούτε ο θυρωρός τους. Τον κύριο αυτό ποιος τον ρώτησε τη γνώμη του;

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.