ΚΟΣΜΟΣ

Βίντεο

Άνδρας προσπάθησε να αυτοκτονήσει στο Ολλανδικό κοινοβούλιο

Στιγμές τρόμου έζησαν οι Ολλανδοί βουλευτές την Πέμπτη όταν ένας 65χρονος άνδρας επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του μέσα στο Κοινοβούλιο πηδώντας από τα θεωρεία και έχοντας κατά πληροφορίες περάσει κάτι στο λαιμό του προκειμένου να κρεμαστεί.

Στο βίντεο από τη στιγμή της απόπειρας του 65χρονου, ο οποίος φέρεται τις προηγούμενες εβδομάδες να διαδήλωνε έξω από το κοινοβούλιο ζητώντας τη νομιμοποίηση της κάνναβης και της μαριχουάνας, φαίνεται ο βουλευτής του Λαϊκού Κόμματος Άνρο Ρούτε να εκφωνεί την ομιλία του όταν ξαφνικά ακούγεται ένας γδούπος.

Σχεδόν ταυτόχρονα ο Ρούτε βάζει το χέρι του στο στόμα του σοκαρισμένος ενώ ακούγονται φωνές και ουρλιαχτά από άλλα μέλη του κοινοβουλίου που καλούν σε βοήθεια.
Στις εικόνες που κυκλοφόρησαν στα social media φαίνονται διασώστες να έχουν μπει στο κτήριο και να παρέχουν τις πρώτες βοήθειες στον 65χρονο.

Μια γυναίκα βουλευτής περιέγραψε σε ολλανδικά μέσα ενημέρωσης πώς μαζί με έναν συνάδελφό τους κράτησαν το κεφάλι του άνδρα προκειμένου να μην σπάσει ο λαιμός τους.

«Ήταν φρικιαστικό» δήλωσε ο σοσιαλιστής βουλευτής Μίκιελ βαν Νίσπεν με την αστυνομία να ανακοινώνει ότι ο επίδοξος αυτόχειρας είχε περασμένο στο λαιμό του έναν αυτοσχέδιο βρόχο.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.