LIFESTYLE

Έλαβε τέλος η διαμάχη

Δικαίωση για τον Τόλη Βοσκόπουλο - Αφαιρείται το επίθετό του από τη Χαρά

To Εφετείο Αθηνών ακύρωσε την αναγνώριση της κόρης της Τζούλιας Παπαδημητρίου, Χαράς, από τον Τόλη Βοσκόπουλο, που σημαίνει ότι αυτομάτως της αφαιρεί το δικαίωμα να κάνει χρήση του επωνύμου «Βοσκοπούλου».

Το χρονικό της διαμάχης μεταξύ του δημοφιλούς τραγουδιστή και της πρώην συζύγου του ξεκίνησε το 2007. Τότε το Πρωτοδικείο Αθηνών έκανε δεκτή την αίτηση του Τόλη Βοσκόπουλου για διεξαγωγή τεστ DNA, αφού ο ίδιος αμφισβητούσε την πατρότητα της Χαράς. Ωστόσο, εκείνη δεν εμφανίστηκε στο ραντεβού για αιμοληψία με αποτέλεσμα να ακυρωθεί η διαδικασία.

Στη συνέχεια, ο τραγουδιστής αποφάσισε να καταθέσει και νέα αίτηση με την οποία απαιτούσε την επανάληψη της διαδικασίας για το τεστ DNA και παράλληλα ζητούσε την ακύρωση της πράξης αναγνώρισης της Χαράς ως νόμιμου παιδιού του σε περίπτωση που εκείνη δεν εμφανιζόταν.

Αυτό συνέβη τρία χρόνια αργότερα και η Χαρά δεν έδωσε το «παρών» σε κανένα από τα ραντεβού.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, το Πρωτοδικείο Αθηνών έκανε δεκτή το 2010 την προσφυγή του τραγουδιστή και ακύρωσε την συμβολαιογραφική πράξη αναγνώρισης της Χαράς ως κόρης του. Οι δικαστές δέχθηκαν πως ο Τόλης Βοσκόπουλος παραπλανήθηκε όταν υπέγραφε την πράξη αναγνώρισης του παιδιού του κι αυτό είχε ως αποτέλεσμα να χάσει η Χαρά το δικαίωμα της διατροφής κατά τη διάρκεια των σπουδών της.

Ο Τόλης Βοσκόπουλος δεν παρέκκλινε ούτε βήμα από την αρχική στάση του, εμμένοντας στην άποψή του ότι η Χαρά δεν είναι δικό του παιδί.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.