LIFESTYLE

Δείτε το βίντεο

Ελένη Φουρέιρα: «Είναι ντροπή να λένε...Πήγαινε με την Αλβανία στη Eurovision»

Με αφορμή την εκπροσώπηση της Κύπρου στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision, η Ελένη Φουρέιρα μίλησε στην εκπομπή «Τετ α τετ» αποκαλύπτοντας, μεταξύ άλλων, τα προβλήματα που αντιμετώπισε στην καριέρα της λόγω της καταγωγής της.

«Όταν πηγαίνεις σε μια δισκογραφική και σε διώχνουν γιατί είσαι από την Αλβανία, λες «τι θα κάνω τώρα εγώ; Δεν θα κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα γιατί είμαι από την Αλβανία»; Πρέπει αυτό να σταματήσει. Είναι ντροπή για τον κόσμο να ακούει ένα νέο παιδί να λέει «Είσαι από την Αλβανία, πήγαινε με την Αλβανία στη Eurovision».

Νιώθω ο πιο πλούσιος άνθρωπος στον κόσμο γιατί έχω τρεις πατρίδες. Αυτό είναι το πιο ωραίο πράγμα που μπορεί να συμβεί σε έναν άνθρωπο.

Δεν μου έλειψε ποτέ το φαγητό γιατί είχα δυο γονείς που δεν θα έτρωγαν για να φάμε.

Δεν είναι εύκολο να φεύγεις από μια χώρα λίγο περίεργα, με σφαίρες, να μην ξέρεις τις είναι αυτό, με φόβο και να πηγαίνεις σε κάτι καινούριο και να πρέπει να χρίσεις τη ζωή σου από την αρχή.

Δεν χαρίστηκα ποτέ στη σκηνή και δύο άτομα να είχε κάτω, τραγουδούσα γι’ αυτά τα δύο άτομα. Ανέβαινα στη σκηνή κι έλεγα εδώ είναι ο φυσικός μου χώρος».

4 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Adi 5:05 14/03/2018

    Giati i pio poli isaste ratsistes….. Sas vlepo stin Italia Germania ti kotes isaste. Emis imaste ILIRIAN ALBANI kai imaste perifani re karagozides

    • SPARTA. 21:05 15/03/2018

      Άντε ρε καραγκιόζη κατσαπλιά κωλοαλβανέ.Έφαγες στην Ελλάδα, χόρτασες την πείνα σου. και απέκτησες και άποψη σκουπίδι.

  2. MARINA. 22:40 13/03/2018

    Εκείνη έδωσε το δικαίωμα.Αυτή άρχισε να λέει ότι είναι περήφανη ότι είναι από την Αλβανία.Εάν δεν ντρεπόταν ότι είναι από την Αλβανία γιατί δεν το έλεγε από την αρχή και το έπαιζε Μεξικάνα.Όλοι οι κατσαπλιάδες ντρέπονται για την καταγωγή τους.Οι Αλβανοί είναι ένας λαός χωρίς ιστορία, χωρίς κουλτούρα, χωρίς πολιτισμό.Λογικό να ντρέπονται.
    Είναι δίκαιο λοιπόν να της λένε να εκπροσωπεί την Αλβανία.Από αυτήν κατάγεται και σε αυτούς αξίζει.

  3. ELLHNAS. 22:35 13/03/2018

    Επειδή την προβάλουν τα ξεφτυλισμένα Ελληνικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης δεν σημαίνει ότι θα αποδεχτούμε το Αλβαναριό. Έχει πεί ψέματα για την καταγωγή της αφού απέκρυπτε ότι είναι από την εχθρική Αλβανία και έλεγε ψέματα ότι είναι Μεξικάνα διαπράτοντας ποινικό αδίκημα.Έκανε λεφτά στην Ελλάδα λέγοντας συνεχώς ψέματα.Εάν έλεγε από την αρχή ότι ήταν από την Αλβανία, το πολύ πολύ να τραγούδαγε σε κανένα παρακμιακό μαγαζί που μαζεύονται συγκροτήματα από την Αλβανία για τους Αλβανούς λαθρομετανάστες που ζούν στην Ελλάδα σε βάρος των Ελλήνων.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.