LIFESTYLE

Αποκαλυπτική συνέντευξη

Ελένη Φουρέιρα: Το πραγματικό της όνομα και η πρόταση γάμου

Μια ιδιαίτερα αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Ελένη Φουρέιρα όπου μεταξύ άλλων είπε το πραγματικό της όνομα, μίλησε για τα πολύ δύσκολα παιδικά της χρόνια, σχολίασε γιατί δεν είχε αποκαλύψει από την αρχή της καριέρας της την καταγωγή της και αποκάλυψε ότι δεν είναι έτοιμη για γάμο.

Η γνωστή τραγουδίστρια, που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στο μουσικό διαγωνισμό της Eurovision αναφέρθηκε στην απόφαση να κρατήσει κρυφή στην αρχή της καριέρας της την καταγωγή της: «Το πραγματικό μου όνομα είναι Εντέλα Φουρεϊράι. Το Ελένη είναι το βαπτιστικό μου όνομα στην Ελλάδα. Το Φουρέιρα είναι η ρίζα του επιθέτου μου».

Και συνέχισε: «Αποφασίσαμε τότε με τους ανθρώπους μου να μην πούμε ότι είμαι από την Αλβανία, μήπως ο κόσμος δει και αγαπήσει την Ελένη Φουρέιρα γι’αυτό που είναι. Ναι, ήταν λάθος, αλλά αν γύρναγα το χρόνο πίσω δεν ξέρω αν θα έκανα κάτι διαφορετικό».

Μεταξύ άλλων, η Ελένη αποκάλυψε και ότι της έχει γίνει πρόταση γάμου, την οποία αρνήθηκε ενώ στην ερώτηση αν είναι τώρα έτοιμη να παντρευτεί είπε όχι.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. SPARTA. 17:04 20/03/2018

    Το έπαιζε Μεξικάνα εξαιτίας της κατσαπλιάδικης Αλβανικής καταγωγής της, όπως για την καταγωγή τους ντρέπονται όλα τα κοπρόσκυλα οι κωλοαλβανοί που ήρθαν ακάλεστοι στην Ελλάδα για να κλέψουν και να σκοτώσουν.Ντρέπονται οι κωλοαλβανοί για την καταγωγή τους και από την άλλη το παίζουν Εθνικιστές.Τόσο καραγκιόζηδες είναι οι σκατιάρηδες κωλοαλβανοί.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.