LIFESTYLE

Δείτε το βίντεο

Ελένη Μενεγάκη: «Άκουγα ότι κάνω παιδιά για να κάνω καριέρα. Έλεος!»

Η Ελένη Μενεγάκη δεν διστάζει να σχολιάσει μέσω της εκπομπής της δημοσιεύματα και φήμες που την αφορούν, ενώ πολλές φορές έχει προβεί σε εξομολογήσεις για την προσωπική της ζωή και την καθημερινότητά της.

«Όλοι οι άνθρωποι βάζουμε ταμπέλες σε κάποια πράγματα. Δηλαδή λέμε: είναι όμορφη; Χαζή θα είναι. Είναι γεμάτη; Σιγά μην κάνει καριέρα. Ντύνεται με πιο ανδρόγυνο look; Δεν δικαιούται να κάνει αυτή την δουλειά. Γιατί πρέπει να ζούμε υπό την πίεση;», είπε, το μεσημέρι της Τρίτης, σε συζήτηση με τους συνεργάτες της.

Μάλιστα, αναφέροντας ως παράδειγμα τον εαυτό της, απάντησε σε εκείνους συνέδεσαν την προσωπική της ζωή με την επαγγελματική της πορεία, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Την εποχή που έκανα το πρώτο μου παιδί και πάνε πάρα πολλά χρόνια από τότε, μου το λέγανε, όχι επίσημα, αλλά ακουγόταν: “ε τώρα θα κάνεις παιδί, τελείωσε η καριέρα σου”. Μετά από πέντε χρόνια άκουγα: “Ε βέβαια, αυτή κάνει παιδιά για να κάνει καριέρα”. Δηλαδή έλεος ας πούμε! Θυμάμαι όταν ξεκίνησα, σας λέω και ήμουν στον Άγγελο έγκυος, έλεγαν “τώρα που ξεκίνησε και πήρε φόρα και της δόθηκαν τόσες ευκαιρίες, τώρα πάει…”. Πάει, αλλά δεν πάει και πέρασαν και δεκαέξι χρόνια από τώρα και εδώ είμαι!».

Δείτε στο βίντεο το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.