Neo

Ένα ιδιαίτερο δώρο στον Σταύρο…

Παγκόσμια Ημέρα του Συνδρόμου Down χθες, και ο Σταύρος Θεοδωράκης έκανε μία συγκινητική ανάρτηση γιατα παιδιά που ο ίδιος γνώρισε, παίζοντας μπόουλιγνκ ένα Σάββατο στη Θεσσαλονίκη.

«”Ηρέμησε, έχω μόνο ένα επιπλέον χρωμόσωμα”, έγραφαν τα μπλουζάκια των παιδιών με σύνδρομο Down που συνάντησα πέρσι στη Θεσσαλονίκη. Πήγαμε για μπόουλινγκ εκεί στη γειτονιά του Συλλόγου, στα Κωνσταντινοπολίτικα. Και ήταν βέβαια πολύ καλύτεροι από μένα. “Παίζουμε κάθε Σάββατο”, μου είπε ο Χριστόφορος,παγκόσμιος πρωταθλητής στους Special Olympics, μαζί με την Φραντζέσκα», έγραψε μεταξύ άλλων.

Δεν επρόκειτο όμως για μία απλή ανάρτηση στο Διαδίκτυο, ενός πολιτικού που θυμάται αυτά τα παιδιά κάθε φορά που έρχεται η Παγκόσμια Ημέρα να μας θυμίσει τον Γολγοθά τους. Στο Ποτάμι, έχουν αποφασίσει να βοηθούν όσους έχουν ανάγκη, και ειδικά παιδιά με αυτή την πάθηση έχουν δεχθεί τόσο ηθική, όσο και υλική βοήθεια από το κόμμα και τον ιδρυτή του.

Και για αυτό δεν τον ξεχνούν. Δεν είναι τυχαίο ότι χθες, για να τον ευχαριστήσουν θέλησαν να του κάνουν ένα δώρο. Έναν πίνακα για το γραφείο του. Και μαζί το πιο πολύτιμο. Την αγάπη τους…

stavros

stavros1

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.