ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μεγάλη βραδιά στο Champions League

Επική πρόκριση της Γιουβέντους, πέρασε και η Σίτι

Γιουβέντους και Μάντσεστερ Σίτι πήραν τα δύο επόμενα «εισιτήρια» για τους 8 του Champions League.

Η φοβερή και τρομερή Γιουβέντους είδε το... Χάρο με τα μάτια της στην έδρα της Τότεναμ, αλλά με επική ανατροπή επικράτησε 2-1 και σε συνδυασμό με το 2-2 του πρώτου αγώνα προκρίθηκε στα προημιτελικά του Champions League. Πρόκριση παρά την ήττα και για την Μάντσεστερ Σίτι επί της Βασιλείας.

Στην Αγγλία η Τότεναμ μπήκε δυνατά απέναντι στη Γιουβέντους και δεν βασίστηκε στο 2-2 του πρώτου αγώνα στο Τορίνο που της έδινε ένα μικρό πλεονέκτημα. Επιτέθηκε, έχασε ευκαιρίες και προηγήθηκε στο 39ο λεπτό με τον Σον. Στο δεύτερο μέρος η Γιουβέντους αντέδρασε και μπροστά στο φάσμα του αποκλεισμού έπαιξε πιο επιθετικά. Η επιλογή αυτή τη δικαίωσε, αφού κατάφερε μέσα σε τρία λεπτά να ανατρέψει το αποτέλεσμα και επικρατώντας 2-1 να πάρει τη μεγάλη πρόκριση. Ιγκουαϊν στο 64' και Ντιμπαλά στο 67' έστειλαν την ιταλική ομάδα στην επόμενη φάση, ενώ στις καθυστερήσεις η Τότεναμ έχασε την ευκαιρία να στείλει το ματς στην παράταση -ισοφαρίζοντας το σκορ του πρώτου αγώνα- αλλά η κεφαλιά του Κέιν κατέληξε στο δοκάρι της εστίας του Μπουφόν.

Στο άλλο ματς της βραδιάς, στο Μάντσεστερ, η Μάντσεστερ Σίτι είχε ουσιαστικά καθαρίσει με την πρόκριση από το πρώτο ματς όταν είχε επικρατήσει 4-0 στην Ελβετία. Ετσι, ο Γκουαρδιόλα άρπαξε την ευκαιρία να ξεκουράσει πολλούς βασικούς και να δώσει θέση στην ενδεκάδα στις λεγόμενες ρεζέρβες. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η Βασιλεία να πάρει μία τιμητική νίκη με 2-1 και να αποκλειστεί με ψηλά το κεφάλι από τη συνέχεια του Champions League.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.