ΕΛΛΑΔΑ

Δηλώσεις από τους συνεργάτες του

Επίθεση Σαμαρα στην κυβέρνηση για την Novartis

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπολύει ο Αντώνης Σαμαράς με αφορμή νέα δημοσιεύματα που τον εμπλέκουν στη υπόθεση της Novartis. Συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού τονίζουν πως «η γελοία συμμορία διασύρεται και πάλι» καθώς, όπως λένε, «προσπαθούν μάταια να πλήξουν τον Αντώνη Σαμαρά με φαντασιώσεις, τερατολογίες, ασύστολα ψεύδη και ατέλειωτη λάσπη».

Σε δήλωσή τους επισημαίνουν πως «σε ό,τι αφορά τις δήθεν νέες συναντήσεις του κ. Σαμαρά με τον κ. Φρουζή, προκύπτει ότι η γελοία συμμορία βρίσκεται σε παραλήρημα»: «Η συνάντηση της 17/12/2012 είναι εκείνη που έγινε δημοσίως, παρουσία 13 άλλων πολυεθνικών εταιρειών στο Μαξίμου, συνάντηση που ο τ. πρωθυπουργός αναφέρει ρητά στην μήνυσή του κατά της συμμορίας. Συνάντηση στις 28/2/2013 δεν έγινε ποτέ. Αντίθετα, την ακριβώς επόμενη μέρα (1/3/2013) ο κ. Φρουζής συναντάται στη Βουλή με τον κ. Τσίπρα και ασκούν την ίδια σκληρή κριτική στην κυβέρνηση Σαμαρά για τη μείωση του φαρμακευτικού κέρδους. Το ότι συναντήθηκε ο κ. Τσίπρας με τον κ. Φρουζή, το "αποκαλύπτει" άλλωστε και η σημερινή ΑΥΓΗ», λένε χαρακτηριστικά οι συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού προσθέτοντας πως διαψεύδεται επομένως η αγωνιώδης προσπάθεια Τσίπρα να πείσει ότι ποτέ δεν συνάντησε τον αντιπρόεδρο της Novartis. «Αν έχουν ακόμα ψυχραιμία, ας διαβάσουν την "Αυγή" της εποχής (2/3/2013), καθώς οι δηλώσεις Τσίπρα και φαρμακοβιομηχανίας είχαν ως κοινό στόχο την πολιτική Σαμαρά», προσθέτουν ενώ σε σχέση με το σημείωμα που αναφέρει κάποιον "Samara", μαζί με δημοσιογράφους και υπαλλήλους της Novartis, δηλώνουν πως η κυβέρνηση εκτίθεται καθώς το πρόσωπο αυτό ΔΕΝ είναι ο Αντώνης Σαμαράς.

Μάλιστα οι ίδιοι συνεργάτες καταγγέλλουν τον πρωθυπουργό πως ενέκρινε αίτημα της εταιρείας για να της παραχωρηθεί το ιστορικό παλάτι της Ρόδου για ένα δείπνο. «Και ερχόμαστε στο καλύτερο: Επί ενάμιση χρόνο η συμμορία διατυμπανίζει ότι το "μεγαλύτερο σκάνδαλο από συστάσεως του ελληνικού κράτους" είναι η υπόθεση Novartis. Γιατί λοιπόν ο κ. Τσίπρας, πριν από έξι μόλις μήνες, εγκρίνει το αίτημα της Novartis και παραχωρεί το ιστορικό παλάτι της Μεσαιωνικής πόλης της Ρόδου, για την πραγματοποίηση... πολυτελούς δείπνου της εταιρίας; Ημερομηνία έκδοσης απόφασης: 27 Σεπτεμβρίου 2017. Τόσο άθλιοι! Τόσο υποκριτές! Θα τούς πάμε μέχρι τέλους...» καταλήγει η δήλωση των συνεργατών του Αντώνη Σαμαρά.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.