Σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό βράζουμε τα φασόλια μαζί με τις φλούδες λεμονιού για 60 λεπτά.
Τα στραγγίζουμε και κρατάμε το ζουμί, αφαιρώντας τις φλούδες.
Σε ένα μεγάλο τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο να ζεσταθεί και σοτάρουμε το κρεμμύδι, την κόκκινη πιπεριά, το δενδρολίβανο και τα φασόλια για 5 περίπου λεπτά.
Προσθέτουμε το χυμό λεμονιού, το ζουμί που έχουμε κρατήσει και πιπέρι.
Δοκιμάζουμε και αν χρειάζεται, προσθέτουμε λίγο αλάτι.
Αφού πάρουν μία βράση, μεταφέρουμε τα φασόλια στη γάστρα και ψήνουμε στο φούρνο για 1 περίπου ώρα στους 220 C, ανακατεύοντας και δοκιμάζοντας συχνά.
Με απόφαση της Γραμματέως της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Μαρίας Συρεγγέλα, ...
ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ INBOX ΣΑΣ!
Το Matrix24.gr χρησιμοποιεί cookies, τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησης σας. Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies. ΑποδοχήΜάθετε περισσότερα