LIFESTYLE

Δείτε το βίντεο

Η Ελένη Φιλίνη κινείται νομικά εναντίον της Βάνας Μπάρμπα

Στα μαχαίρια φαίνεται πως βρίσκονται η Βάνα Μπάρμα και η Ελένη Φιλίνη. Οι δύο πολύ γνωστές ηθοποιοί έχουν μπλεχτεί σε μια άνευ προηγουμένου παρεξήγηση μετά από ένα χιουμοριστικό βίντεο που έκανε η Μπάρμπα στην εκπομπή Dot που ήταν καλεσμένη. Πιο συγκεκριμένα στο φινάλε της εκπομπής οι καλεσμένοι είθισται να κάνουν ένα χιουμοριστικό βίντεο και να λένε διάφορα κυρίως για τον εαυτό τους. Στο πλαίσιο αυτό λοιπόν η Μπάρμπα κάνοντας μπλακ χιούμορ επικαλέστηκε ατυχώς την σύναδελφό της λέγοντας:

«Με λένε Ελένη Φιλίνη και τώρα κοντεύω τα 63. Έχω κάνει 2-3 πλαστικές. Παλιά ήμουν σταρ, τώρα έχω γίνει πορνοστάρ». Η Ελένη Φιλίνη που είδε το βίντεο ενοχλήθηκε και σκοπεύει να κινηθεί νομικά εναντίον της παρόλο που η Βάνα Μπάρμπα της ζήτησε ταπεινά συγγνώμη.

Η εκπομπή Happy Day της Σταματίνας Τσιμτσιλή επικοινώνησε τηλεφωνικά με την Ελένη Φιλίνη, η οποία δήλωσε έξαλλη με το βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή και εξέφρασε την πρόθεσή της να κινηθεί νομικά κατόπιν συνεννόησης με τον δικηγόρο της.

Η Βάνα Μπάρμπα, από την άλλη δήλωσε την άγνοιά της για την ενόχληση της ηθοποιού και ζήτησε ταπεινά συγγνώμη αν άθελά της την στεναχώρησε.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.