ΕΛΛΑΔΑ

Ενα ακόμη απίστευτο- αλλά όχι πρωτοφανές- περιστατικό

Ηράκλειο: Έκλεψαν το αναπηρικό καρότσι από ασθενή μέσα στο νοσοκομείο

Ενα ακόμη απίστευτο- αλλά όχι πρωτοφανές- περιστατικό σημειώθηκε πριν από λίγο καιρό μέσα σε χώρο, ενός εκ των δύο μεγάλων νοσοκομείων του Ηρακλειου.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει συγγενής της παθούσας, μιας καρκινοπαθούς γυναίκας, η οποία είχε κινητικά προβληματα, άγνωστος πήρε το αναπηρικό καρότσι, πριν το αντιληφθεί κανείς.

«Αν και έγραφε και ονοματεπώνυμο πάνω, αυτό δεν εμπόδισε το δράστη να το πάρει», αναφέρει ο πολίτης στο ekriti.gr. Οπως σημειώνει η ίδια, το συμβάν έγινε στις 24 Γενάρη. Ηρθε στην επικαιρότητα αυτές τις μέρες, καθώς έχει παραστεί η ανάγκη για να βρεθεί ένα αναπηρικό καρότσι για έναν συμπολίτη μας που είναι ΑμΕΑ και έχει κινητικά προβλήματα.
Ο πολίτης απευθύνθηκε στην «Κίτρινη Αποστολή», με την οποία μπορεί οποιοσδήποτε να δώσει βοήθεια να επικοινωνήσει μαζί της.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι πως ασυνείδητοι, εκμεταλλεύονται τους χώρους των νοσοκομείων και την παρουσία ασθενών και των συνοδών τους και κλέβουν κυριολεκτικά ό,τι μπορούν, παρά την προσπαθεια που αδιαμφισβήτητα καταβάλλεται από το προσωπικό ασφαλείας και τη διοίκηση των νοσηλευτικών ιδρυμάτων.

Δυστυχώς δεν λείπουν κατά καιρούς οι κλοπές τσαντών και άλλων αντικειμένων ή ακόμη και οι διαρρήξεις σταθμευμένων αυτοκινήτων, στους εξωτερικούς χώρους των νοσοκομείων

Πηγή: ekriti.gr

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.