ΕΛΛΑΔΑ

Επί 17 ημέρες πάλευε να κρατηθεί στη ζωή

Κεφαλονιά: Πέθανε η 56χρονη που πυροβολήθηκε από το γιο της

Επί 17 ημέρες πάλευε να κρατηθεί στη ζωή η άτυχη 56χρονη που είχε τραυματιστεί τα ξημερώματα της 16ης Φεβρουαρίου στο Ληξούρι, όταν ο 22χρονος γιος της την πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα. Όμως, δεν άντεξε και άφησε την τελευταία της πνοή σε νοσοκομείο της Πάτρας όπου νοσηλευόταν διασωληνωμένη.

Πλέον, η κατηγορία σε βάρος του νεαρού που ήδη έχει προφυλακιστεί σε σωφρονιστικό κατάστημα, αναμένεται να μετατραπεί σε ανθρωποκτονία από πρόθεση. Ο 22χρονος φέρεται να διασκέδαζε σε νυχτερινό μαγαζί της Κεφαλονιάς και, μόλις επέστρεψε στο σπίτι, άρχισε να πυροβολεί στον κοινόχρηστο διάδρομο του πρώτου ορόφου της πολυκατοικίας.
Αμέσως μετά, σε κατάσταση αμόκ ο νεαρός έσπασε την πόρτα του διαμερίσματος στο οποίο κατοικεί ένας 21χρονος φοιτητής, πυροβόλησε στο ταβάνι και τράπηκε σε φυγή για να συλληφθεί λίγες ώρες αργότερα. Οι πληροφορίες ανέφεραν ότι, πριν πυροβολήσει τη μητέρα του που βγήκε για να δει τι συμβαίνει τραυματίζοντάς την στο πρόσωπο, διαπληκτίστηκε έντονα μαζί της.

Ωστόσο, ο αδελφός του είχε υποστηρίξει ότι ο τραυματισμός της μητέρας τους έγινε κατά λάθος. Πάντως, από το περιβάλλον της οικογένειας έκαναν λόγο για σοβαρές προσωπικές διαφορές μεταξύ της 56χρονης και του 22χρονου γιου της, τον οποίο χαρακτήριζαν ως ευαίσθητο παιδί που αντιμετώπιζε κάποια ζητήματα συμπεριφοράς.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.