ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Η ελληνική κοινωνία είναι απηυδισμένη με όσα βλέπει»

Κικίλιας: «Η κυβέρνηση είναι ανίσχυρη και έχει ισχυρές εξαρτήσεις»

«Η κατάπτωση της πολιτικής ζωής, επί ημερών ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ, έπαιξε το τελευταίο μέρος του στο θέατρο του παραλόγου, με τα όσα είδαμε στο ποδόσφαιρο» ανέφερε ο τομεάρχης 'Αμυνας και βουλευτής Α' Αθηνών της ΝΔ Βασίλης Κικίλιας, στην εκπομπή "Σήμερα" στον ΣΚΑΙ.

«Η ελληνική κοινωνία είναι απηυδισμένη με όσα βλέπει» είπε ο κ. Κικίλιας, υποστηρίζοντας ότι «η κυβέρνηση απέδειξε, για μια ακόμη φορά, ότι είναι ανίσχυρη και έχει ισχυρές εξαρτήσεις. Δεν κρύβει τις ιδιαίτερες σχέσεις που έχει με οικονομικούς παράγοντες».

Ο τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ, αναφερόμενος στους δύο Έλληνες στρατιωτικούς, είπε πως «βρισκόμαστε στην 14η μέρα που είναι στις τουρκικές φυλακές και δυστυχώς επιβεβαιωνόμαστε για το γεγονός ότι δεν έγιναν όσα έπρεπε τα πρώτα 24ωρα», για να συμπληρώσει πως «η ΝΔ έχει παραδοσιακά μια εθνικά υπεύθυνη θέση και θα στηρίξει την εθνική προσπάθεια να γυρίσουν τα παιδιά μας άμεσα πίσω».

«Σε δεύτερο χρόνο, και όταν τα παιδιά μας γυρίσουν πίσω, θα πρέπει να εξεταστεί σοβαρά τι δεν έγινε και η χώρα να θωρακίσει τα εθνικά της συμφέροντα» υπογράμμισε ο κ. Κικίλιας, λέγοντας πως η «ΝΔ είναι εδώ για να αναλάβει την ευθύνη για τη χώρα, απέναντι σε μια κυβέρνηση που δεν μπορεί να αναλάβει καμία».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.