ΕΛΛΑΔΑ

Δεν σημειώθηκαν προσαγωγές

Κουκάκι: Μικροένταση με ΜΑΤ και αντιεξουσιαστές κοντά στο κτίριο της Ματρόζου

Μικρή ένταση σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης ανάμεσα σε ανιεξουσιαστές και δυνάμεις των ΜΑΤ στο Κουκάκι. όταν περίπου 40 άτομα κινήθηκαν προς το κτίριο της οδού Ματρόζου, που τελούσε υπό κατάληψη και εκκενώθηκε από την ΕΛΑΣ τη Δευτέρα.

Οι αντιεξουσιαστές εντοπίστηκαν από αστυνομικούς στην οδό Κολοκοτρώνη και απωθήθηκαν από διμοιρία των ΜΑΤ που βρισκόταν στο σημείο.
Η ομάδα στη συνέχεια απομακρύνθηκε, πορευόμενη προς τον Ηλεκτρικό Σταθμό των Πετραλώνων.

Η τριπλή επιχείρηση για την εκκένωση καταλήψεων

Το πρωί της Δευτέρας πραγματοποιήθηκε τριπλή επιχείρηση για εκκένωση καταλήψεων σε Εξάρχεια και Κουκάκι.

Η πρώτη επιχείρηση έγινε για την κατάληψη Gare η οποία είχε εκκενωθεί στις 26 Νοεμβρίου αλλά λίγες ημέρες αργότερα έγινε επανακατάληψη του κτηρίου. Τότε, μάλιστα, είχε συλληφθεί ένας 43χρονος, ο οποίος στο παρελθόν είχε πέσε στα χέρια της Αντιτρομοκρατικής σε επιχείρηση μετά τη ληστεία στο Βελβεντό Κοζάνη.

Η δεύτερη επιχείρηση έγινε στην κατάληψη της οδού Ματρόζου στο Κουκάκι της κοινότητας καταλήψεων Στέγης και Αγώνα Κουκακίου.

Η τρίτη επιχείρηση πραγματοποιήθηκεσε κατειλημμένο κτήριο της οδού Ζαΐμη.

Η αστυνομική επιχείρηση έγινε με εισαγγελική εντολή, έπειτα από μηνύσεις που υπέβαλαν οι ιδιοκτήτες των κτιρίων αυτών. Ειδικότερα, της Ματρόζου ανήκει στον «Ευαγγελισμό», της Ζαΐμη στην ΕΣΗΕΑ και της Καλλιδρομίου σε ιδιώτη.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.