ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ομιλία στην έναρξη του ιδρυτικού Συνεδρίου

Μητσοτάκης προς Κίνημα Αλλαγής: Υπήρξαμε αντίπαλοι, αλλά προέχει το εθνικό συμφέρον

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ διέκοψε την ομιλία της για να καλωσορίσει τον αρχηγό της ΝΔ, που πήγε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας απευθείας μετά την άφιξή του στο Ελευθέριος Βενιζέλος, επιστρέφοντας από τις ΗΠΑ

Αποφεύγω να σας προσφωνήσω συντρόφους όπως έκανε ο Πάνος Καμμένος στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, ξεκίνησε την ομιλία του, επισημαίνοντας πως θέλει να πάρει αποστάσεις από τον λαϊκισμό.

Πιστεύω στο άνοιγμα των κομμάτων στην κοινωνία και χάρηκα για τη δυναμική του Κινήματος Αλλαγής, προσέθεσε και αναφέρθηκε στα βήματα αλλαγής της ΝΔ: την άμεση εκλογή του ιδίου, την ακαδημία στελεχών, το πρόγραμμα που προέκυψε από διαβούλευση και το άνοιγμα των ψηφοδελτίων.

«Για να γυρίσει ο ήλιος θέλει δουλειά πολλή και είναι υποχρέωσή μας αυτή τη δουλειά να την κάνουμε» τόνισε. Υπήρξαμε αντίπαλοι για 40 χρόνια, αλλά το εθνικό συμφέρον είναι αυτό που προέχει» προσέθεσε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Αυτό που προέχει είναι η προάσπιση της Δημοκρατίας από τη λαίλαπα ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ, σημείωσε. Οι ιδεολογικές αποχρώσεις θολώνουν από το γκρίζο που τις απειλεί, είπε χαρακτηριστικά.

Η απειλή για τη δημοκρατία δε φορά γραβάτα, αλλά σφίγγει τη θηλιά στη δικαιοσύνη, συνέχισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και μίλησε για συστράτευση όλων στην περιφρούρηση του κράτους δικαίου.

Η ΝΔ μετά τις εκλογές θα επιδιώξει τη συναίνεση γιατί η νέα Ελλάδα μας χρειάζεται όλους, κατέληξε.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.