ASTRO-MATRIX

Είναι αυτοί που προτιμούν τις (αρκετά) νεότερες συντρόφους

Oι άντρες του ζωδιακού που θέλουν να έχουν γυναίκες τρόπαια

Για να είμαστε αντικειμενικές, όλοι οι άντρες προτιμούν τις μικρότερες γυναίκες κυρίως επειδή μπορούν να τις χειριστούν καλύτερα καθώς συνήθως έχουν λιγότερες απαιτήσεις. Όσο ωριμάζει μια γυναίκα, γνωρίζει καλύτερα τι θέλει και το διεκδικεί.

Κάποιοι όμως από τους άντρες του ζωδιακού, έχουν μια παραπάνω αδυναμία στις νεότερες συντρόφους και μάλιστα θέλουν αυτές να διαθέτουν και εμφάνιση ώστε να αποτελούν για εκείνους ένα “παράσημο” και να ανεβάζουν το prestige τους αφού ένας άντρας που κοντεύει τα 50 συνηθίζεται να έχει μια -δεύτερη- νεότερη σύζυγο η οποία ακόμη “φυσάει” εμφανισιακά.

Κριός: Ο παραδοσιακός Κριός, στο υποσυνείδητό του θέλει τη νεότερη σύντροφο γιατί θεωρεί ότι είναι ικανή να του προσφέρει απογόνους και να κρατήσει την οικογένεια. Επομένως τα κριτήριά του είναι αυτά του παλαιάς κοπής αρσενικού που θα παρέχει τα προς το ζην και η γυναίκα θα αναλάβει το ρόλο της νοικοκυράς και της ανατροφής των παιδιών. #notmytype

Tαύρος: O cosmopolitan αυτός τύπος τα θέλει όλα και δε συμβιβάζεται με τίποτα λιγότερο. Αφού θα κατακτήσει την κορυφή στον επαγγελματικό τομέα, θα κάνει οικογένεια και παιδιά και θα αποκτήσει πολλά χρήματα, τότε θα αποφασίσει πως θέλει να τα κάνει και πάλι όλα από την αρχή, με νέα σύζυγο. Το θέμα είναι ότι μπορεί να τα ξανακάνει.

Υδροχόος: O γιαπαντανεος Υδροχόος συναναστρέφεται με νεότερες γυναίκες για τον απλούστατο λόγο ότι ωριμάζει μέχρι τα επτά του χρόνια, μετά απλώς μεγαλώνει. Επομένως, του αρέσουν οι μικρές σε ηλικία γυναίκες γιατί με αυτές μπορεί να συνεννοηθεί και να επικοινωνήσει. Σπάνια θα δεις έναν Υδροχόο με συνομίληκη ή μεγαλύτερη σύντροφο. Ο Πήτερ Παν του ζωδιακού ζει για πάντα στη Neverland.

Πηγή: marieclaire.gr

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.