Neo

Ούτε νεκρός…

Νέο ξέσπασμα είχε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, που έχοντας αφήσει πίσω του το φλερτ και τις αβρότητες με τον ΣΥΡΙΖΑ, δηλώνει πλέον πως «ούτε πεθαμένος δεν θα κουβέντιαζα με τον Τσίπρα, γιατί δεν έχω καμία σχέση μαζί τους».
Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, μάλιστα, πήγε ένα βήμα παραπέρα, σημειώνοντας στο ΘΕΜΑ 104,6 για τον πρωθυπουργό, ότι «μόνο που κραύγαζε αριστερά και μετά έγινε δεξιότερος όλων, έπρεπε να κάνει χαρακίρι». Υποστήριξε εξάλλου ότι «για να μείνει στην εξουσία ξεβρακώνεται και τα υπογράφει όλα», ενώ ερμηνεύοντας τη στάση του στα ενδοκυβερνητικά ζητήματα, σημείωσε ότι «παλεύει να αντικαταστήσει τον Καμμένο που βλέπει ότι έχει μηδενίσει το κοντέρ στήριξης του λαού και τώρα το παίζει πατριώτης».
Από την ραδιοφωνική συνέντευξη του Βασίλη Λεβέντη, δεν θα μπορούσε να λείπει ένα εκλογικό σενάριο. Αυτή την φορά, προέβλεψε ότι «εκλογές θα γίνουν μέχρι τον Σεπτέμβριο, γιατί από τον Αύγουστο πρέπει να κόψει μισθούς και συντάξεις», προειδοποιώντας πάντως πως ακόμα περισσότερο φοβάται τον Μητσοτάκη, που είναι φιλελεύθερος. «Μεταξύ δύο δεξιών θα διαλέξει η Ελλάδα», προειδοποίησε, υπονοώντας την ‘μετάλλαξη’ του Αλέξη Τσίπρα σε δεξιό.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.