AUTO - MOTO

Προηγμένα τεχνολογικά συστήματα

Πακέτο προνομίων Clio

Αποτελεί ένα από τα δημοφιλέστερα μοντέλα της Ευρωπαϊκής, αλλά και της Ελληνικής αγοράς. Ξεχωρίζει για το σχεδιασμό, τα προηγμένα τεχνολογικά συστήματα, τους αποδοτικούς κινητήρες, αλλά και τον οδηγοκεντρικό του χαρακτήρα. Το Renault CLIO αναμφίβολα αποτελεί σταθερή αξία στο χώρο του αυτοκινήτου, ενώ πλέον ξεχωρίζει και για τον τρόπο απόκτησής του.  

Το Renault CLIO δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Αποτελεί ένα από τα πιο πετυχημένα μοντέλα στην ιστορία του αυτοκινήτου, ενώ η παρουσία του έχει συντελέσει τα μέγιστα στην κατάκτηση της 1ης θέσης στις πωλήσεις αυτοκινήτωνπόλης στην Ευρώπη επί σειρά ετών από τη Renault.

Χάρη στο δυναμικό του σχεδιασμό, τους πλούσιους χώρους, τους αποδοτικούς κινητήρες Energy βενζίνης και diesel της Renault, αλλά και τα υψηλά επίπεδα άνεσης και ασφάλειας που προσφέρει, αποτελεί την ιδανική επιλογή για μια ευρεία γκάμα αγοραστών με ποικίλες ανάγκες. Η αισθητική, αλλά και τα επιμέρους στοιχεία του μοντέλου συνθέτουν μια ιδιαίτερα ελκυστική πρόταση για το κοινό, ενώ χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι σε ποσοστό μεγαλύτερο του 70% οι αγοραστές επιλέγουν τις υψηλότερες από πλευράς εξοπλισμού εκδόσεις.

Η TEOREN MOTORS, με στόχο ο κάθε αγοραστής να αποκτήσει με τον πλέον συμφέρον τρόπο το CLIO που επιθυμεί, προσφέρει ένα νέο πακέτο προνομίων για το σύνολο της γκάμας του μοντέλου. Τα διαθέσιμα οφέλη για τους αγοραστές περιλαμβάνουν προνομιακό επιτόκιο 3,9%* και συνολικό όφελος που φτάνει έως τα 2.000 ευρώ. Παράλληλα το Renault CLIO καλύπτεται από 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση, 3 χρόνια οδική βοήθεια και 6 μήνες ασφάλεια.

* 3,9% επιτόκιο (πλέον εισφοράς 0,6% του Ν.128/75), 30% προκαταβολή (αποπληρωμή έως 48 δόσεις), 50% προκαταβολή (αποπληρωμή έως 60 δόσεις)

Πηγή: autoliveris.gr

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.